misli ile değiştirmezler diye düşünüyorum çünkü bana da benzeri monitör önerdiler orada bir karışıklık oldu ellerinde stok kalmadığı için iadeye verdiler...
Şunun büyük enterlı versiyonu olsa anında çekicem ya F75 var bende klavye güzel ama bazı işaretleri yapamamak canımı sıkıyor 50 tane şeye basıyosun 1 tane...
Bu baya ilerlemiş bende MSİ monitörümde çizgiler çıktı 2-3 tane sonra 5-10 tane oldu ekranın ortasında ekranın altında filan çıkıyodu kafasına göre MSI...
Bilgim yok ben gptye yaptırmıştım MDF olmadığı için çok sağlam olmayacağını söylemişti ama benim oluşturduğum görseli eklerim. 0 dan masa almak zor iş biraz...
İkeadan 2 tane masa ortayada 1 tane masa alıp kendin yapabilirsin benim kafamda da öyle bir şey var ama MDF değil malzemeler ondan dolayı ağırlığı ve ne...
i5 12400F var kule tipi soğutucu kullanıyorum ve anakartımda B760M-PLUS sistemi ileride yavaş yavaş değiştişrmeyi düşünüyorum taksitle almak mantıklı mı sizce?
Ben kısa bir süre 9700x ile kullandım sonra sistemi sattım o da bios dan silent modda idi fan ve pompa gayet güzel bana göre en iyi yanı 6 yıl garanti...