2. Elde intel satan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim. 2. Sistem lazım oldu diye bir kaç 12400 ve 13400 ilanına yazdım. Adamlar 7500tl istedi.
Hocam samsung s3 serisinden beri android kullanıyorum, farklı farklı bir sürü telefon deneyimim oldu. bir çok cihaza root ve rom attım. ilk başlarda geliştiriciler var iken bu iş mantıklı ama bir süre sonra sürümler betadan çıkamıyor ve rootlu cihazlarda da bankacılık uygulamaları vs riskli...
s25fe den iyi hangi konularda daha iyidir arkadaşlar. muhtemelen en çok karşılaştırılacak modeller bu ikisi olacaktır.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/1016558-1019620/nothing-phone-3_samsung-galaxy-s25-fe/
şahıs olarak aldığımda yüzde 60 olarak ödediğim vergiyi, firma olarak ithal edip hatta belki de teşvik alıp artık devlete daha az vergi ödeyerek bana satacak.
beğenmezsem satarım diye almıştım geçen yıl, müzik performansını da beğendim kullanıyorum, tavsiye ederim. telefona uygulaması kuruluyor firmware güncellemesi mutlaka yapmanız lazım.
vidalara wd40 sıkıp açman ve güç kablolarını makaron ile bağlaman faydalı olacaktır. ısınma durumunda senin fan yetersiz kalabilir veya daha büyük risk olarak kalem ile durdurduğun fan motoru ısınıp yangın çıkarabilir. pc den ziyade evi yakarsın hocam. 300 400 liraya 300w bir güç kaynağı al geç...
yurtdışı ürünü olduğu için büyük ihtimal gümrükten geçmez ve garantisi sıkıntı. 61k fiyata 5080 fırsatı paylaşıldı bugün, normal fiyatından 5070ti almak enteresan gerçekten.