sistem veya kendileri kargo takip numarası atıyorlar ancak ürün fiziksel olarak kargoya teslim edilmiyor. sadece sistemi kandırmak için böyle bir yola başvuruyorlar. thh için de, siparişin onaylandığı mail, sipariş sayfası ekran görüntüleri, varsa ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış...
THH işi şansa bağlı hocam. Bugüne kadar 10 a yakın thh sürecim oldu, kazandığım da oldu kaybettiğim de. arkadaşımla aynı anda sipariş verdiğimiz ürün için, benim başvurum kabul edildi arkadaşımın başvurusuna red verdiler. buradaki sıkıntı entegrasyon hatası olabilir, fiyat hatası olabilir...
Bu firmaların yeni nesil çakallıkları da kargoya verilmiş gibi takip kodu girip ürünü fiziksel olarak göndermeyerek süreci uzatmaları. Madem göndermeyeceksin iptal et geç, neden benim paramı bekletiyorsun. Ben aldığım üründe fiyat hatası olup olmadığını nereden bilebilirim.
Almayınca fiyatlar düşer hocam, ddr5 ram fiyatları sebebiyle insanlar ddr4 tercih ediyor mecburen. Bu sebeple garip fiyat yazıyorlar. ekran kartsız ikinci bir sistem kurayım dedim 12400 işlemciye 10bin yazmış insanlar var. Elinde kalsın yapacak bir şey yok. ikinci el, sıfırdan pahalı malesef...
2. Elde intel satan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim. 2. Sistem lazım oldu diye bir kaç 12400 ve 13400 ilanına yazdım. Adamlar 7500tl istedi.
Hocam samsung s3 serisinden beri android kullanıyorum, farklı farklı bir sürü telefon deneyimim oldu. bir çok cihaza root ve rom attım. ilk başlarda geliştiriciler var iken bu iş mantıklı ama bir süre sonra sürümler betadan çıkamıyor ve rootlu cihazlarda da bankacılık uygulamaları vs riskli...
s25fe den iyi hangi konularda daha iyidir arkadaşlar. muhtemelen en çok karşılaştırılacak modeller bu ikisi olacaktır.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/1016558-1019620/nothing-phone-3_samsung-galaxy-s25-fe/