BlueLeon isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sportime Mağazası Güvenilir Mi?

Orjinal kutulu faturalı şuana kadar garantiye hiç gerek kalmadı kalırsa ilgilenirler mi bilmiyorum 2 yıl kendinden garantili olması lazım
  2. B

Sportime Mağazası Güvenilir Mi?

Bir kaç çift ayakkabı aldım sorun yaşamadım şuana kadar.
  3. B

Çözüldü✓ AKVARYUM KASA SEÇEMİYORUM BÜTÇE 4K

V100r aldım sabah çok teşekkür ederim
  4. B

Kardeş işsiz misin yoksa canın tatsız mı şehir diyorsun bana Karadeniz bölgesini diyorsun sen 7 fan diyorsun konuyu açmamda ki sorunu anlasan yazmazdın attığın linki gördüm cevap yazmadım sen halen daha neyi savunuyorsun özel birey top arkadaş
  5. B

Tamamdır aldım Şimdi teşekkür ederim herkesten 1776508386 Neyi farklı kardeşim senin attığınla benim attığım. Karadeniz’i bırak da sen vatanımın olduğu her yeri ve insanı severiz. İzmirliler erkeklikten uzak top 🥎 olurmuş diyorlar seni görünce doğruladım
  6. B

Bende 🥎 olduğunu görmedim cevap vermezdim
  7. B

Bunda Type c yok attığımda kontolrcü önemli değil ana kartımda bolca yeri var
  8. B

Sence benim attığımla senin attığının farkı var mı ? 1776469422 Senin attığını kopyalamıştım 7 fan olsa alırdım
  9. B

3 adet fan daha almam lazım reverse gayet güzel kasa ama artık son rütüşleri oynuyorum maks 4 çıkabilirim bunun 7 kisi olsa alınır
  10. B

Çok kararsız kaldım akvaryum kasalarda hepsi aynı gibi sizce bu attığım alınır mı veya öneriniz var mı içi boş kasa akvaryum olucak.https://ty.gl/skc3arm2c2wsg
  11. B

Bu Ram Hangi Modüler Kullanıyor

sen yaptın mı peki ayarlarını biosdan
  12. B

https://www.idefix.com/goodram-irdm-black-16gb-1x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-bellek-p-5060383 1775579806 Evet 2 tane aldım ayrı ayrı 16 16
  13. B

Bu rami Türk yabancı her yerde baksam da hatta gpt gemini sorsam da kesin bir şey diyemiyorlar bu ramin modüleri ne yardımcı olur musunuz ? Goodram ırdm 6000 MHz cl30 ona göre timing ayarları yapıcam
  14. B

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Yok mu başka hepsi tükenmiş
  15. B

7500F vs 7500X3D Single Stick Ram olan Bilgisayarda

7500x3d 3060 12Gb bm kullanıyorum cs de ultra ayarlarda 400 450 alıyorum valoda 730 dan aşağı almıyorum
Geri