BlueLeon isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Ddr5 Ramin Degisim/İade Hakkı Doğdu

Ben bu ikisinde yaşadım o yüzden öğrendim beta plusın gaminggen tr olduğunu. 1k fazla veririm Amazon vs alacaklarımı alıyorum şuana kadar da sıkıntı yaşamadım bu global sitelerden
  2. B

Yardım Ddr5 Ramin Degisim/İade Hakkı Doğdu

Ben gaminggen ve yan şirketi beta plus elektronik firma ismi görünce direk kaçıyorum o kadar kötü ki bu süreçleri
  3. B

Valorant Girmiyor Bios Hatası

Ana kartının markasını geminiye yaz onla birlikte yaparsınız 2 dakikalık iş
  4. B

Valorant Girmiyor Bios Hatası

Secure boot aç ana karttan 1780676401 F7 advantage ordan boot kısmında
  5. B

🔥İndirim 7.999 TL 27 İnç 240hz 0.5ms 2k İps Gameraider

Gaminggen gördüm mü direk kapattım sekmeyi almayın aldırtmayın
  6. B

10.000 TL Bütçe ile Hangi Monitörü Alayım

Yeni aldım thunderboot 420 hz https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-thunderobot-zf25f400l-24-5-1-ms-full-hd-pivot-ips-420-oyuncu-u-fiyati,1434167189.html
  7. B

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

8 aydır kullanıyorum boşta 40 derece iken bunu kullandığımda eski macunla birde yenilemeden 34 görüyorum maks boşta
  8. B

Sportime Mağazası Güvenilir Mi?

Orjinal kutulu faturalı şuana kadar garantiye hiç gerek kalmadı kalırsa ilgilenirler mi bilmiyorum 2 yıl kendinden garantili olması lazım
  9. B

Sportime Mağazası Güvenilir Mi?

Bir kaç çift ayakkabı aldım sorun yaşamadım şuana kadar.
  10. B

Çözüldü✓ AKVARYUM KASA SEÇEMİYORUM BÜTÇE 4K

V100r aldım sabah çok teşekkür ederim
  11. B

Kardeş işsiz misin yoksa canın tatsız mı şehir diyorsun bana Karadeniz bölgesini diyorsun sen 7 fan diyorsun konuyu açmamda ki sorunu anlasan yazmazdın attığın linki gördüm cevap yazmadım sen halen daha neyi savunuyorsun özel birey top arkadaş
  12. B

Tamamdır aldım Şimdi teşekkür ederim herkesten 1776508386 Neyi farklı kardeşim senin attığınla benim attığım. Karadeniz’i bırak da sen vatanımın olduğu her yeri ve insanı severiz. İzmirliler erkeklikten uzak top 🥎 olurmuş diyorlar seni görünce doğruladım
  13. B

Bende 🥎 olduğunu görmedim cevap vermezdim
  14. B

Bunda Type c yok attığımda kontolrcü önemli değil ana kartımda bolca yeri var
  15. B

Sence benim attığımla senin attığının farkı var mı ? 1776469422 Senin attığını kopyalamıştım 7 fan olsa alırdım
Geri