BlueNightll isimli üyenin son içerikleri

1. B

Kingston NV3 SNV3S SSD sürekli veri yazıyor

Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi SSD'nin anormal şekilde veri yazmasından şüphe duyuyorum. Oyun indirmiyorum ve 354 saat çalışma süresinde 10TB'tan fazla veri yazılmış ve sistemi 1.5 ay önce topladım. Aşağıda da CrystalDiskInfo uygulaması üzerinden ekran görüntüsü koydum. NVIDIA'nın anında...
  2. B

Arctis Nova 4 mü, yoksa Arctis Nova 7 mi?

Merhabalar, iki ürün arasında kaldım. Nova 4 ürünü de son zamanlarda çıktığı için ayrıntılı bir karşılaştırma göremedim. İkisinin arasındaki farklar, hangi kulaklıkta hangi artı var gibi detaylar hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Nova 4...
  3. B

SATA SSD'yi USB üzerinden biçimlendirdim 465 gb üzerinden 21GB'ını kullanıyor.

Hayır sıfırladığım disk D diski, yani Windows kurulu değil. Kısacası sorum şu; Disk tamamıyla boş. Fakat 21GB nereye gidiyor?
  4. B

Nasıl birleştireceğim? O uygulamayı da kurdum. 1694356465 Dediğinizi yaptım, birleşti. Fakat içimin rahatlaması için sormam gerek. 465GB'ın Windows kurulu olmamasına rağmen 20sini kullanması normal mi?
  5. B

Çok teşekkürler, son bir soru daha soracağım. 465 gb alan gözüküp, diskin içinde windows dahi kurulu olmamasına rağmen 444gb boş alan demesi normal mi?
  6. B

Şöyle bir kısım geldi, bu kısmı eklemeye çalıştığımda dinamik disk olacak diyor. Ne demeliyim? Diski oyun depolamak ve oynamak için kullanacağım.
  7. B

Merhabalar, SATA SSD'yi USB Windows kurulumu ile biçimlendirdim, fakat 465 gb üzerinden 444gb boş gösteriyor ve içine Windows bile kurmadım. Acaba normal mi? Ayrıca bir soru daha sormak istiyorum. Ayrılmamış kısımları nasıl D diskinin içine alabilirim?
  8. B

Bellek bütünlüğünü açamıyorum.

BIOS üzerinden baktığımda TPM 2.0, Secure Boot ve sanallaştırma aktif, fakat bellek bütünlüğünü açamıyorum. Ayarlara git tuşuna bastığım ise aşağıdaki gibi bir uyarı almaktayım.
  9. B

Steamapps klasörünü farklı bir yere taşırsam oyunlarım kalır mı?

Başlıkta olduğu gibi, Steam'i yeniden silip yükleyeceğim için oyunlarımın silinmesini istemiyorum. Steamapps'i farklı bir dizine taşırsam ve sonradan oyunlarımı geri steamapps'e atarsam oyunlarımı geri oynayabilir miyim? Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler.
  10. B

SSD Sağlığımın %8 düşmesi normal mi?

ADATA markasının SX6000PNP 512GB M2 SSD modelini kullanmaktayım. Temmuz ayının 30'unda kasayı topladım. SSD'yi kasayla beraber satın aldım. 17,18TB yazma işleminde SSD sağlığının %8 düşmesi normal mi? Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürler.
  11. B

Hazır sistem alacağım, hangi SSD'yi tercih etmeliyim?

Adata konusunda kararımı verdim, ve Adata kaldım, çok teşekkürler.
  12. B

Hazır sistem alacağım, hangi SSD'yi tercih etmeliyim?

Şuan Samsung alacak bütçem yok, şu 3 SSD arasından en iyi olan sizce hangisi?
Geri