Sırf şu kablo ısınma yanma v.s olayından evime sokmayacağım ürün 5090.Yetmiyorsa yapın çift girişli kartları sırf kablo 1 fazla artmasın diye girilen durumlar iç açıcı.1350w üstü psularda artık 2x 600 var.
Rme serisini pek önermem cihaz hazır kasalı almıştım 1 ayda kapasitör patladı elektrik kesintilerine dayanıklı değil.2 kere servise gitti kasalı aldığım için kasayı gönder dediler sistemi komple sök tekrar ikinci el gelir diye göndermedim.Cihazı bozuk geri gönderdiler bende ikinci elden bozuk...
Hayır dinledim sadece vocal sesleri 1280dbs derinden geliyor yoksa 8 puan alırdı.S880db mk II daha detaylı çalıyor.Fiyatı yükseldikçe ses seviyesi artıyor s2000de mesela aralarında az bir fark var.
Sırf müzik için alacak arkadaşlar s880db sub çıkışlı olanına baksınlar.6 aydır kullanıyorum.Genel puanlama ne diye sorarsanız Müzik 6.5/10 Multimedya tv 8/10 bluetooth 4.5/10. Optik bağlantılı kullanıyorum ses kartına bağlı bilgisayarda.En iyi sesi şuanlık bu şekilde elde ettim.
Güzel klavye wifi kablosuz modda herhangi kopma yaşamadım.10 gün götürdü beni günlük 13 14 saat atkif olarak IŞIKLAR KAPALI.tuşları rahat düz klavyeden geçince farkını hissediyorsun.Macro olayı zaten yok gibi onuda yapsalar klavye 3k altı olmaz.
10 gündür banada gelmedi herşeyide sildim arama yandex yaptım tarayıcıya ekledim mail atmıştım geçen oda olmamış dedi 2 hafta içinde gelir dedi cuma günü akşam 2 hafta dolcak.