blueswitchsesliolan isimli üyenin son içerikleri

1. blueswitchsesliolan

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Fiyat güzel bence de. Keşke gen2 olsa diyecektim, güncel fiyatları görünce mümkün olmadığını anladım. Ayrıca ülkemizde Steelseries ürünleri her zaman diğer markalara kıyasla çok daha pahalı oluyor. Geçen sene Arctis Nova 7P kullandım 4-5 ay kadar. Çok memnun kaldım. Mikrofon testi burada var...
  2. blueswitchsesliolan

🔥İndirim Logitech G435 LIGHTSPEED Beyaz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3.899,00TL

Bu fiyatlara kesinlikle almayın. Tek avantajı çok hafif olması. Kullanırken hiç memnun değildim. Tabii ses kalitesi benim için çok önemli değil, hafif olsun yeter derseniz orasını bilemem. Mikrofon kaydı da burada mevcut: https://denerim.com/Urunler/u/logitech-g435#mc-sim
  3. blueswitchsesliolan

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Bu hafta alıp deneme şansım oldu. Burada mikrofonunun ses testi mevcut: (ses kaydı ve site bizzat bana ait.) https://denerim.com/Urunler/u/hyperx-cloud-iii-s-wireless#mc-sim
  4. blueswitchsesliolan

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Tam sarı sitede takılmalık bir gün. Gördüğümüz her ilana söveriz mesela
  5. blueswitchsesliolan

Gskill 2x8 ddr4 Ram 2429 TL

GSKILL 8x2'den çektim bi tane teşekkür ederim güzel fiyat
  6. blueswitchsesliolan

Razer Seiren V2 Pro Mikrofon 3.169TL

Neden yalan söyleyeyim ki? Son 10 günün en düşük fiyatıysa demek ki 1-2 hafta önce daha ucuzmuş. Gözlerimle gördüm zaten. Rica ederim, amacım konuyu kötülemek değildi. Bana kalırsa bu fiyatı bile çok iyi. Taksitle daha da güzel oluyor.
  7. blueswitchsesliolan

Razer Seiren V2 Pro Mikrofon 3.169TL

Aslında son 1 yılın en düşük fiyatı değil. 1-2 hafta önce 2700 civarına yine vatanda vardı. Bu forumda Razer ürünlerine karşı bir önyargı olduğu için sıcak fırsatlara konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kalmıştım sonrasında açmamıştım. Buradan Razer Seiren V2 Pro ile kaydetmiş olduğum ses...
  8. blueswitchsesliolan

🔥İndirim ASUS Prime A520M-R AMD Soket AM4 DDR4 5100MHz mATX Anakart 🔥 2599 TL 🔥

İncehesap arkadaşın galiba bütün konular incehesap linki
  9. blueswitchsesliolan

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X Klavye 🔥2.603₺ ( 1 Yılın En Dip Fiyatı )

- Tak-Çıkar type-c kablo, - 8000 Hz, - Bilek desteği, - Klavye'nin sağında ve solunda şerit RGB led desteği, - Klavyenin sağ üstünde ekstra multimedya tuşları, Bu özellikler V4'ün V4 x'e göre artıları. Bu linkte de v4 ve v4 x karşılaştırması var, ürünlerin isimlerine tıklayarak ses testini de...
  10. blueswitchsesliolan

Razer Kiyo X 1080p 30 FPS Webcam 2299TL - Axess'e 5 Taksit

Evet haklısın, ayrı mikrofon almak yerine de telefon mikrofonunu kullanalım, 2k ile de 2 kg kıyma alalım önümüz ramazan
  11. blueswitchsesliolan

Evet bence de yetersiz ama Full hd olup 60fps olanlar gereksiz pahalı
  12. blueswitchsesliolan

Selamlar, 18 Eylül 2024 tarihinde yine sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı bu ürünün ve o zaman ben de görüp satın almıştım: Eski konu Satın aldığımdan bu yana sürekli kullandım ve performansından memnun kaldığım için, ayrıca fiyat karşılaştırması yapınca uygun olduğunu düşündüğüm için konusunu...
  13. blueswitchsesliolan

Klavyemdeki Q tuşu çalışmıyor

Marka model nedir klavyenin? Acaba klavye yazılımından makro mu atadın yanlışlıkla?
  14. blueswitchsesliolan

🔥İndirim AIGO A68 Red Switch Kablosuz klavye 1099 TL

Aydınlatma Türü: Yok 👍
Geri