blueswitchsesliolan isimli üyenin son içerikleri

1. blueswitchsesliolan

Razer Seiren V2 Pro Mikrofon 3.169TL

Neden yalan söyleyeyim ki? Son 10 günün en düşük fiyatıysa demek ki 1-2 hafta önce daha ucuzmuş. Gözlerimle gördüm zaten. Rica ederim, amacım konuyu kötülemek değildi. Bana kalırsa bu fiyatı bile çok iyi. Taksitle daha da güzel oluyor.
  2. blueswitchsesliolan

Razer Seiren V2 Pro Mikrofon 3.169TL

Aslında son 1 yılın en düşük fiyatı değil. 1-2 hafta önce 2700 civarına yine vatanda vardı. Bu forumda Razer ürünlerine karşı bir önyargı olduğu için sıcak fırsatlara konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kalmıştım sonrasında açmamıştım. Buradan Razer Seiren V2 Pro ile kaydetmiş olduğum ses...
  3. blueswitchsesliolan

🔥İndirim ASUS Prime A520M-R AMD Soket AM4 DDR4 5100MHz mATX Anakart 🔥 2599 TL 🔥

İncehesap arkadaşın galiba bütün konular incehesap linki
  4. blueswitchsesliolan

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X Klavye 🔥2.603₺ ( 1 Yılın En Dip Fiyatı )

- Tak-Çıkar type-c kablo, - 8000 Hz, - Bilek desteği, - Klavye'nin sağında ve solunda şerit RGB led desteği, - Klavyenin sağ üstünde ekstra multimedya tuşları, Bu özellikler V4'ün V4 x'e göre artıları. Bu linkte de v4 ve v4 x karşılaştırması var, ürünlerin isimlerine tıklayarak ses testini de...
  5. blueswitchsesliolan

Razer Kiyo X 1080p 30 FPS Webcam 2299TL - Axess'e 5 Taksit

Evet haklısın, ayrı mikrofon almak yerine de telefon mikrofonunu kullanalım, 2k ile de 2 kg kıyma alalım önümüz ramazan
  6. blueswitchsesliolan

Evet bence de yetersiz ama Full hd olup 60fps olanlar gereksiz pahalı
  7. blueswitchsesliolan

Selamlar, 18 Eylül 2024 tarihinde yine sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı bu ürünün ve o zaman ben de görüp satın almıştım: Eski konu Satın aldığımdan bu yana sürekli kullandım ve performansından memnun kaldığım için, ayrıca fiyat karşılaştırması yapınca uygun olduğunu düşündüğüm için konusunu...
  8. blueswitchsesliolan

Klavyemdeki Q tuşu çalışmıyor

Marka model nedir klavyenin? Acaba klavye yazılımından makro mu atadın yanlışlıkla?
  9. blueswitchsesliolan

🔥İndirim AIGO A68 Red Switch Kablosuz klavye 1099 TL

Aydınlatma Türü: Yok 👍
  10. blueswitchsesliolan

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

İnsanın nasıl ki yaşlandıkça damak tadı değişiyorsa bilgisayar konusunda da aynı bence. Ellerim membrane klavye arar oldu artık. Bu arayışta güzel denk geldi çektim bi tane, teşekkürler
  11. blueswitchsesliolan

Hyperx Cloud 3S Wireless Kupon İle 4357 TL

Param olsa ben alsaaaaaaam
  12. blueswitchsesliolan

Türk telekom rezaleti bu kadar zormu

Selaaaaam sana imparatoooorrrr Yalnız şaka bi yana download'da ben upload'da sen Türkiye rekoruyuz galiba
  13. blueswitchsesliolan

Ümraniye/Yamanevlerdeyim. 50 metre mesafede Ümraniye Belediyesi, 1km mesafede Avrupa Konutları var
  14. blueswitchsesliolan

o.O2 1 senedir beklemedeyiz Allah nasip ederse Türkiye'nin en düşük interneti rekorunu kıracağım
Geri