Neden yalan söyleyeyim ki?
Son 10 günün en düşük fiyatıysa demek ki 1-2 hafta önce daha ucuzmuş. Gözlerimle gördüm zaten.
Rica ederim, amacım konuyu kötülemek değildi. Bana kalırsa bu fiyatı bile çok iyi. Taksitle daha da güzel oluyor.
Aslında son 1 yılın en düşük fiyatı değil. 1-2 hafta önce 2700 civarına yine vatanda vardı. Bu forumda Razer ürünlerine karşı bir önyargı olduğu için sıcak fırsatlara konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kalmıştım sonrasında açmamıştım.
Buradan Razer Seiren V2 Pro ile kaydetmiş olduğum ses...
- Tak-Çıkar type-c kablo,
- 8000 Hz,
- Bilek desteği,
- Klavye'nin sağında ve solunda şerit RGB led desteği,
- Klavyenin sağ üstünde ekstra multimedya tuşları,
Bu özellikler V4'ün V4 x'e göre artıları.
Bu linkte de v4 ve v4 x karşılaştırması var, ürünlerin isimlerine tıklayarak ses testini de...
Selamlar,
18 Eylül 2024 tarihinde yine sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı bu ürünün ve o zaman ben de görüp satın almıştım:
Eski konu
Satın aldığımdan bu yana sürekli kullandım ve performansından memnun kaldığım için, ayrıca fiyat karşılaştırması yapınca uygun olduğunu düşündüğüm için konusunu...
İnsanın nasıl ki yaşlandıkça damak tadı değişiyorsa bilgisayar konusunda da aynı bence. Ellerim membrane klavye arar oldu artık. Bu arayışta güzel denk geldi çektim bi tane, teşekkürler