BlupaintR isimli üyenin son içerikleri

1. B

CS:GO Kasa, Drop Düşmüyor

Haftalık 1 skin\grafiti vb hakkı ve 2 drop hakkı var harici olarak. 2 den sonra düşmüyor diye biliyorum. Ayrıca bu drop düşmüyor muhabbeti son 1 haftadır iyice yayılmaya başladı ki gerçekten öyle geçtiğimiz hafta revulation ve rüyalar kasası düşürüp 110 tl kazanmıştım bunlar hep ölüm maçındaydı...
  2. B

Cs go sadece menüde kasma sorunu

Hocam eyw bakarım 1593289374 Hocam herhangi isterse 1 kb lik dosya olsun silersen bak banlanırsın demiyorum risk var
  3. B

Hocam riskli ama yaptığın şey sen bilirsin ben riskli bulduğum için yapmıyorum 1593238041 Aynen hocam o güncellemeden sonra oldu fakat yüksek seviye PC kullanan hiç bir arkadaşımda yok sorun giriş seviye fpsi 30 60 arası olanlarda var oyun içi fpsim genellikle 30 60 arası çoğu haritada...
  4. B

Hocam herkes ayrı telden yazmış. Sakın geri yükleme sistemini aynı sorun giriş seviye laptopla oynayan bende ve kuzenimdede var . Bu en son gelen çok ufak güncellemeyle oldu . Lolde veya herhangi başka oyunlarımda fps kaybı yok oyun içi fps kaybı yok 2 gün önceye kadar bendede yoktu Umarım en...
Geri