BN0' isimli üyenin son etkinliği

• B
    BN0', OFİS SANDALYESİ ÖNERİSİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    nasıl bi yol izlemem gerek hocam şuan ki sandalyem alçak kalıyor uzun süreli kullanımda boynumu ağrıtıyor.
  • B
    BN0', 25k hazır sistem öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.itopya.com/ataberk-dogan-ecoboost-v6-intel-core-i5-13400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ddr4-500gb-_h27516 Yapıştır geç
  • B
    BN0', Mobilya kategorisinde OFİS SANDALYESİ ÖNERİSİ başlıklı bir konu açtı.
    1-1.5k bandında bulabilirsem alıcam mevcut mudur ?
  • B
    aynısı aylardır gencerde var aynı fiyat
  • B
    Ajazz APEX159 alanlar TR'ye getirtip üzerine 200-300 koyup satıyor yaşadığın yerde de kesin satan vardır. Vaktin varsa TEMU/Aliexpress üzerinden stokları...
  • B
    BN0', RX7700XT Sisteme 310 Hz monitör alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dediğim gibi amacınıza göre değişir eğer Valorant - CS2 gibi oyunlar oynayacaksanız dediğiniz mantıklı olabilir.
  • B
    BN0', Toplama sistem tavsiyeleri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bende 40-45 bandında arıyordum, bundan birkaç sene sonra gerek parça parça gerek toplu satmak istediğimde insanların gözüne batmaması için MSI olarak...
  • B
    BN0', Bu kasa nasıl sizce alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bu tip kasalar genelde iyi hava akışına sahip olmuyor diyen kullanıcılar vardı bana da öyle geliyor, apaçi işi modifiyeli tofaş gibi duruyor.
  • B
    BN0', RX7700XT Sisteme 310 Hz monitör alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kişiden kişiye değişir ama bence uzun süredir FPS oyunu oynayan biri değilsen 165-180Hz hani bütçen iyiyse 240hz fazlasıyla yeterli olur, 2K almak varken...
  • B
    BN0', 3000-4000 Arası klavye önerisi. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kral 2.5a 5 6 aylık az kullanılmış asus rog strix scope deluxe alabilirim gidip görüp alıcam alırsam, sıfır razer blackwidow v4 aldım 3.800e ama tam içim...
  • B
    BN0', Klavye kategorisinde 3000-4000 Arası klavye önerisi. başlıklı bir konu açtı.
    Oyun için kullanılacak, TKL olabilir fakat %60 olmaz F tuşları vs. önemli benim için. Switch olarak blue switch'den biraz sıkılmış hissediyorum fakat...
  • B
    BN0', LUA öğrenmek mantıklı mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    peki lua için herhangi önerdiğiniz kaynak var mı ? kendi resmi kaynağı var bildiğim kadarıyla türkçe olursa çok işime yarar bulamazsam resmi kaynaktan...
  • B
    BN0', LUA öğrenmek mantıklı mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam üniversite planlarımda önceliğim pilotluk fakat başarı sıralaması çok yüksek olduğu için ana planım yazılım gibi görünüyor şuan ilgili olduğum alandan...
  • B
    BN0', Programlama Dilleri kategorisinde LUA öğrenmek mantıklı mı ? başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır FiveM,Garry's Mod ve RedM oynuyorum, yazılıma Fivem için girişmek istiyorum lua öğrenmek yeterli olur mu yaşım 17 devamında...
  • B
    BN0', BIR ANDA FPS DUSMESI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    up up
Top Bottom