Ajazz APEX159 alanlar TR'ye getirtip üzerine 200-300 koyup satıyor yaşadığın yerde de kesin satan vardır. Vaktin varsa TEMU/Aliexpress üzerinden stokları...
Bende 40-45 bandında arıyordum, bundan birkaç sene sonra gerek parça parça gerek toplu satmak istediğimde insanların gözüne batmaması için MSI olarak...
Kişiden kişiye değişir ama bence uzun süredir FPS oyunu oynayan biri değilsen 165-180Hz hani bütçen iyiyse 240hz fazlasıyla yeterli olur, 2K almak varken...
Kral 2.5a 5 6 aylık az kullanılmış asus rog strix scope deluxe alabilirim gidip görüp alıcam alırsam, sıfır razer blackwidow v4 aldım 3.800e ama tam içim...
Oyun için kullanılacak, TKL olabilir fakat %60 olmaz F tuşları vs. önemli benim için. Switch olarak blue switch'den biraz sıkılmış hissediyorum fakat...
peki lua için herhangi önerdiğiniz kaynak var mı ? kendi resmi kaynağı var bildiğim kadarıyla türkçe olursa çok işime yarar bulamazsam resmi kaynaktan...
Hocam üniversite planlarımda önceliğim pilotluk fakat başarı sıralaması çok yüksek olduğu için ana planım yazılım gibi görünüyor şuan ilgili olduğum alandan...
Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır FiveM,Garry's Mod ve RedM oynuyorum, yazılıma Fivem için girişmek istiyorum lua öğrenmek yeterli olur mu yaşım 17 devamında...