Fivem / Valorant / PUBG / CS2 gibi oyunlar oynuyorum hikaye oyunu neredeyse oynamadığım için işlemci tarafını biraz daha güçlendirmek aslında cazip ve değermiş gibi geliyor. Fivem tarafında özellikle R5 7600X + 4070 Super ile alamadığım FPS'leri insanlar R7 9700X veya benzer güçte ve 4060 / 3070...
Arkadaşlar instagram üzerinden almak istediğim nickname 6 harfli ve şuanda boşta ama almak istediğimde kullanici adı alınamaz diyor bir arkadaşım da 6 haneli almak için mavi tik gerekli falan demişti ama bilgisi olan yazabilir mi ?
FiveM'i uzun süre oynadığım için LUA alanında ilerlemek istiyorum ilk aşamada LUA'dan önce herhangi bir dil öğrenebilirsem en azından kafam yatkın olabilmesi açısından. Önerdiğiniz diller var mı?
Hocam akvaryum kasa istiyorsanız bile rampage marka kasadan ziyade daha alanında bilinen kasalara gidin bence hava akışı çok önemli özellikle bu bütçelerle güzel parçalara yönelmek gerekir.
1737710784
Normalde RTX'e yonelmeyi öneririm ama şuan yeni çıkacak DLSS 4 MFG teknolojisi 4000 serisine...
Ürünü Patreon'dan lisanslı şekilde aldım, aldığım kişinin de yaklaşık 7000 üyeliği var, az çok güvenilir diye düşünmüştüm.
Dosya linki : Satın aldığım ürün / İndirilemez durumdaysa farklı bir şekilde iletebiliyorsam o şekilde iletebilirim.
Satın aldığım kişinin sayfası ...