BnArdaa isimli üyenin son içerikleri

1. BnArdaa

❌İndirim Bitti! Corsaır M75 Aır Wıreless Ultra-Lightweight Siyah Kablosuz Gaming Mouse 1300tl

Bunun da indirimi bitmeden aliyim dedim şimdi siparişi verdim. Yks'ye kadar kullanamam incelemeni bekliyorum 😁 Ben RGB meraklısı değilim o yüzden RGB'siz modeli almak istiyordum hem daha hafif diye ama bu da iyidir herhalde pek içime sinmedi.
  2. BnArdaa

❌İndirim Bitti! Corsaır M75 Aır Wıreless Ultra-Lightweight Siyah Kablosuz Gaming Mouse 1300tl

RGB'li modeli hala indirimde videolarını izledim ama yinede kullanan felan varsa alınır mı?
  3. BnArdaa

Dün alamadım bursun yatmasını bekledim RGB'li olmayanın indirimi bitmiş. Beyaz RGB'li modeli alınır mı?
  4. BnArdaa

Rgb'li olanı alınır mı sizce? Optiği felan nasıl? Bence fiyatı çok uygun yani.
  5. BnArdaa

Gamesir T4 Cyclone alınır mı?

Referans koduyla nasıl üye olunuyor bulamadım. Bana referans kodu verip ben yeni hesap açabilirim. 1720606024 Bir yerde %30 indirim kodu buldum girdiğimde bu uyarıyı verdi. Kayıt olurken referans kodu ile kayıt olma nasıl bulamadım. 1720607058 Sanırım şuan girdiğim kodların hepsi 24 saati...
  6. BnArdaa

Ben de bunu buldum vergi dahil 1455 tl ye denk geliyor. 1720594998 Biraz daha bakacağım daha iyisini bulamazsam bunu alırım.
  7. BnArdaa

Biraz baktım kupon kampanyası bitmiş sanırım ya da kuponlar geçersiz olabilir. Kupon için bulduğum kodları girdiğimde kampanya bitti gibi bir şey yazıyor. 1720594665 Yinede 1455 tl bu kol için iyi mi?
  8. BnArdaa

Sağolun Temu'ya bakayım şimdi. 1720593177 Temu da 1218 Tl vergi ile beraber 1584 Tl ye geliyor. Herhangi bir kupon felan yok nasıl yapacağım kuponu?
  9. BnArdaa

İyi günler. Gamesir T4 Cyclone şuan 48 dolara AliExpress'de buldum ve almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyisi var dediğiniz, daha ucuza daha iyisini bulursun dediğiniz bir controller var mı? T4 Cyclone bu fiyata alınır mı?
  10. BnArdaa

🔥İndirim GameSir Nova vergi dahil 720TL!

Sepete ekle veye hemen al butonu yok telefondan girince de fiyatı yaklaşık 2000 tl oluyor
  11. BnArdaa

Ne kadar iyidir acaba? 8Bitdo mu alsam arada kaldım
  12. BnArdaa

Sepete eklenmiyor ve kademeli tetik yok. Çok saçma lite versiyonunda var ama bunda yok.
  13. BnArdaa

Nova lite alacaktım indirim bitti bari bunu alayım dedim bunun da indirimi bitmiş. Şu an almamı önereceğiniz bir kol var mı yoksa indirim felan mı bekliyeyim? 1720529389 Novada kademeli tetik yokmuş. Bana kademeli tetik lazım.
  14. BnArdaa

❌İndirim Bitti! GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

2 tane almayı düşünüyorum o zaman.
  15. BnArdaa

❌İndirim Bitti! GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Evet 2 kişiyiz ben de arada kaldım 2200 tl verip kaliteli kol mu alsam, yoksa yarı fiyatına 2 kol mu alsam? Tetiklerin hassasiyeti benim için çok önemli.
Geri