Bunun da indirimi bitmeden aliyim dedim şimdi siparişi verdim. Yks'ye kadar kullanamam incelemeni bekliyorum 😁
Ben RGB meraklısı değilim o yüzden RGB'siz modeli almak istiyordum hem daha hafif diye ama bu da iyidir herhalde pek içime sinmedi.
Referans koduyla nasıl üye olunuyor bulamadım. Bana referans kodu verip ben yeni hesap açabilirim.
1720606024
Bir yerde %30 indirim kodu buldum girdiğimde bu uyarıyı verdi. Kayıt olurken referans kodu ile kayıt olma nasıl bulamadım.
1720607058
Sanırım şuan girdiğim kodların hepsi 24 saati...
Biraz baktım kupon kampanyası bitmiş sanırım ya da kuponlar geçersiz olabilir. Kupon için bulduğum kodları girdiğimde kampanya bitti gibi bir şey yazıyor.
1720594665
Yinede 1455 tl bu kol için iyi mi?
İyi günler. Gamesir T4 Cyclone şuan 48 dolara AliExpress'de buldum ve almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyisi var dediğiniz, daha ucuza daha iyisini bulursun dediğiniz bir controller var mı? T4 Cyclone bu fiyata alınır mı?
Nova lite alacaktım indirim bitti bari bunu alayım dedim bunun da indirimi bitmiş. Şu an almamı önereceğiniz bir kol var mı yoksa indirim felan mı bekliyeyim?
1720529389
Novada kademeli tetik yokmuş. Bana kademeli tetik lazım.
Evet 2 kişiyiz ben de arada kaldım 2200 tl verip kaliteli kol mu alsam, yoksa yarı fiyatına 2 kol mu alsam? Tetiklerin hassasiyeti benim için çok önemli.