bnebeyazkurt isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım İss Önerisi Arıyorum

Tahhütlü alıcam galiba çok fazla zam gelicek gibi
  2. B

24 ay tahhütlü paket var ise daha uygun olur hem belki onumu alsamki
  3. B

Türksat kablonet en ucuz şuan galiba türktelekom altyapısı ile nasıl türksat
  4. B

3 aydan sonra onlarda 900 diyor
  5. B

Merhaba türknet zamı yaptı 950 tl hayırlı olsun bende farklı bir iss bakmaya başladım 24 mbps vdsl alıyorudm zaten ona 950 tl ödemek estağfurullah ama biraz **lık türktelekom vdsl altyapısı ile türksat kablonet nasıldır veya başka bir öneriniz varmı
  6. B

Yardım Türknet Zamından Sonra İss Önerisi

sanki onların müşteri hizmetleri berbat diolardı 1782762921 5 ay kadar netspeed kullandım kesintiler oluyordu sık sık belki altyapımdan kaynaklıdır bilemiyorum onun dışında güzeldi
  7. B

Aradıklarındamı öğrenebilirim onların altyapısımı diye 1782227764 Şöyle bi sorgulama yaptım
  8. B

merhaba türknetin tekrar fahiş bir zamından sonra başka iss geçme kararı aldım önerdiğiniz ne var 24 mbps vdsl2 altyapı var tahhütlü tahhütsüz farketmez memnun kaldığınız ?
  9. B

Android telefonda tema kurma

bilmiyorum valla hocam
  10. B

Öneri T60 bozuldu yeni klavye önerisi

bu fiyata 0 güzel bir şey çok zor 2. elen alıcam alabilirem zaten
  11. B

Gamepower Overlord bu tarz bir şey olabilir ama type-c halinde varmıdır
  12. B

benim hatam yüzümden oldu benimki sökmeyi fln denedim hot-wap olmaığını çok geç farkettim
  13. B

merhaba t60 klavyemde switch sorunları çıkmaya başladı bir klavyeye ihtiyacım var 2. el kımından alıcam 2. el piyaası güzel olan bir şey düşünüyorum fiyat olarak 700 800 lira civarı fazla bütçe açamıyorum %75 tarzı bir şey olabilir type-c tak çıkar olursa güzel olur
  14. B

Yardım 30k bütçe için laptop önerisi

evet arkadaş alcaktı almış
Geri