arkadaşlar selam 40.000 tl bütçe ile güzel bir sistem arıyor arkadaşım önerisi olan yada bilgili olan arkadaşlar lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar selam bugün yeni bir kasa aldım ancak psu kablolamada biraz sıkıntı yaşadım çünkü kasasın kendi içinde kablolar vardı ve benim psumdada vardı psudakiler çıkarılmadığı için yapamadım gibi yardım edermisiniz ?
arkadaşlar selam 15.000 16.000 tl arası bütçem var ve yeni bir ekran kartı lazım rtx 5050 almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım genelde valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum ancak bazen the forest spiderman 2 ghost of tsushima elden ring yada çok oyunculu oyunlar oynuyorum beni 3 4 sene...
Anakart asusun iyilerinden aman unuttum işlemci 5600 ikinci eli pek bilmiyorum ama ailem istemiyor o yüzden 0 birde bana link atabilirmisiniz
1752595801
Mümkün olursa 3 fanlı yada normalden farklı özelleştirilmiş istiyorum tabi mümkünse
Arkadaşlar selam 17.000 yada maximum 18.000 tl bütçe ile kendime ekran kartı istiyorum mümkünse 3 fanlı yada farklı renkleri olsun istiyorum aklıma 5060 8 gb geldi ama ölü dediler pekde başka ekran kartı bulamadım direk elden almak istiyorum sizce ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler