Arkadaşlar merhaba, kulaklık alacaktım "İkinci El ile Tasarruf Et — Yeni Gibi" sekmesi var. Bu ürünün hiç kullanılmadığı anlamına mı geliyor? Amazon depo ürün nasıl değerlendirilir yazısını okudum fakat tam emin olmadım çünkü kulaklık alacağım ve başkası kullanmış olmasın istiyorum.
NOT: Birde...
Bu fiyata, Orijinal ve peşin fiyatına taksit. MÜTHİŞ! :eek:
Keşke İPhone 17 serisi aksesuarlarda da indirimde olsa 1 kılıfa 3500 TL verdim geçen, şimdi bu fiyata klavye aldım. :hoba:
Kısa mesafede tak çıkar bir kask arıyordum elektrikli bisikletim için bu ürün çıktı karşıma, fiyatı son 1 yılın en düşüğü sizle paylaşmak istedim.
*Ürünü sepete eklediğimde, "Seni özledik" adı altında 50 TL indirim kuponu vardı bende. Ben başlığa güncel fiyatı yazdım, eğer sizde de bu kupon var...
Konu için teşekkürler, günlük işler için laptop arıyordum çok iyi denk geldi ayrıca ben seçilmiş kişilerdenim herhâlde bende 5.000 TL kupon vardı üstüne 9 taksit bedavadan biraz pahalıya almış oldum. Aylık 3.000 :blobdance:
Arkadaşlar ben yeğenime karne hediyesi diye aldım gelince direk kutusuyla hediye edeceğim fakat daha önce hiç bu şekil bilgisayar almadım, bu sebeple bu sistem gelince tak çalıştır mantığı ile mi çalışıyor yoksa işletim sistemi vs. yüklenmesi gerekiyor mu?
En son Visa kampanyası olunca direk bu konu geldi aklıma yeni konu açmak istemedim başlık güncellenebilir.
12.459 TL düştü makina ayrıca peşin fiyatına 9 taksit yapıyor, bu fiyat ve imkana göre güzel bir indirim.
Vücuda aldığın her besin, takviye ne olursa olsun her zaman bir Doktor tavsiyesi veya gözetimi altında alınmalı işin doğrusu bu. Fakat bunlar ilaç değil takviye ve vücut her vitamini üretemez, örneğin bahsettiğin B12 bunu dışarıdan besinler, takviyeler ile alınması gerekir.