İndirim konusunda başka bir markayı önerenler bitmedi gitti. Biostarla Asusu karşılaştırmak neyin kafası mesela? Biriside biostar 10 faz daha iyi yazmış. 10...
Yani diğer markalarda da mevcut olabilir. Yıllardır hep asus anakart kullanırım. Malzeme kalitesi ve özellikle bios menüsü çok güzel ve kullanışlı. Eskiden...
Asus anakart alarak üstesinden gelirsin. Anakartta bios flashback özelliği olması yeterli. Usb bellek hazırlayıp son bios sürümünü belleğe atıp anakartın...
Bu sistem yanar o işlemciyi assasins burst ile bile zor soğutuyorum birde amd stok soğutucuyla satıyorlar. Almayın kardeşim şöyle saçma sistemleri. Ramlerin...
Balık baştan kokar bence sen bu sevdadan vazgeç ileride sorun yaşarsın. İsminde bile hayır yok abone olmaya değmez. Daha bilindik büyük firmalara abone...
Arkadaşım 17 bin lira ödedi. Klasik holigan taraftar kavgası galatasaraylı birine sağlam sövmüştü o kişi hukukla mı ne uğraşıyormuş şansına bayağı adliye...
İşte ekran kartını hazır sistem alıp parça parça satan kişilerden alabilirsin yada 4-5 aylık garantisi bitmemiş. İkinci elde özellikle amd ekran kartlarının...
Ekteki şekilde topladım bütün parçalar sıfır. M2 SSD 1 TB ve Dramli, Ram 6000 mhz CL30 ve 32 GB istesem SSD ve Ram tarafından kısıp ekran kartını 4060 ti...
Bence kendiniz akakçe üzerinden toplasanız daha uyguna daha kaliteli parçalarla toplayabilirsiniz. Ben o şekilde topladım CL30 ram, thermalrightin kule tipi...