Arkadaş bayağı övmek için sallamış 7500F ile 55 derece üstü çıkmaması imkansız default ayarlarda. PBO açarsan veya Curve Optimizer yolu ile çekirdek...
Tek veya çift olması farketmez hepsi yetersiz gelecektir. O işlemciyle yapmanız gereken anakart asus ise sadece pbo açmanız anakart asus değil ise biostan...
Aynısı var bende kenarda yatıyor. 4 sefer giydim anca ondada ayaklarım ağrıdı tabanı pazar ayakkabısı gibi ortopedik falan değil. Ayrıca 3-4 giymeye ön...
Court block almayın sıfır rahatlık tabanı olsun kendisi olsun kundura ayakkabı gibi tak tak ses çıkarıyor. 3-4 sefer giydim kenarda duruyor. Kimseye önermem...
Valla ajan öneririm ajanlara bak görürsün özellikle maskeli sir bloody olanlardan iyi kar ettim ben 1 senede. Satış grafiklerini izle mantıklı olabilir.
Kasa başı max 3 dolar olur. 1.50 dolar için yıllarca tutmaya değer mi bence değmez. Skine göre vereceği kar az olur. Skin fiyatları yükselmeden elindeki...
Ev macun kaynıyor valla ekmek arası macun yicez bu gidişle. O kadar macun denedim. Hepsi birbirine yakın değerler veriyor. Yani 7.5W/8.5W olayı biraz...
Mi boxun usb girişi hoparlörü tanır mı oradan ses alır mısın bilemem. Benim kastettiğim dönüştürücü aşağıdaki gibi. 3.5 jack çıkışı mevcut hoparlör bağlaman...