Knk itemsatış dert değil bana zaten hesap satımı yasal deil açacağı dava çok sorun deil ki 86 TL ye altı zaten adamlar uğraşmaz bile ben sadece lol hesabını ödeme bilgilerini vererek geri alabilir mi veya kapattırabilie mi bunu bilmiyorum
Reis olayı cok detaylı anlatamadım olay şu ben bu adama ilan sattım adam hesap + para şeklinde ödeme yaptı lakin bana verdiği hesabı geri almış bende o yüzden aldım dolandırmadım kimseyi yani
Reisler konuyu karıştırmadan gireceğim 2021 de itemsatıştan sattığım hesabı dün riota ticket atarak geri aldım. İlk sahibi olduğum için hesabın en ince ayrıntısına kadar her bilgiye sahibim sattığım kişi başkasına sattı mı bilmiyorum ama aktif olarak oynanmış hesap 1000 rp atılmış hatta şimdi...
Reisler hayırlı akşamlar ben 2021 yılında sattıgım lol hesabını bugün yanlışlıkla geri aldım ama isteyerek değil başka bi hesabımı almaya çalışırken riot eskisini verdi itemsatışa girdim alıcı 1 sene önce aktif olmuş desteğe yazdım bilet oluştur dedi lakin sattıgım adamın bi başkasına...
merhabalar rtx 3060ti ryzen 7 2700x kullanıyorum valorant ta almam gereken değerlerden azını alıyorum full ayarlar 180 fps 240 fps arası gitgel oluyor fakat bi kanalda baktığında rtx 3060 i3 12000f modeli benim sistemimden 100 150 fps fazla veriyor işlemcimin 16 çekirdeğini de kullanıyorum...
merhabalar rtx 3060ti ryzen 7 2700x kullanıyorum valorant ta almam gereken değerlerden azını alıyorum full ayarlar 180 fps 240 fps arası gitgel oluyor fakat bi kanalda baktığında rtx 3060 i3 12000f modeli benim sistemimden 100 150 fps fazla veriyor işlemcimin 16 çekirdeğini de kullanıyorum...
Merhabalar arkadaşlar bilgisayarım oyun indirmek iççn tüm gün açık kaldı daha sonrasında kendini uyku moduna aldı ve klavye mouse herhangi bir tuşa bastığımda görüntü gelmedi kapatıp açtım sinyal yok hatası aldım statik elektriğini aldım, bios pili çıkardım taktım ekran kartını söktüm taktım...