boldenon isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Ekran Kartını Çıkaramıyorum

belki saçma gelecek ama arkadaşın dediği gibi anakarttaki ışıklara baktım sırayla gidiyo bios pilinin biraz yanında duruyodu çıkardım ve 10 dakika bekledim açıldı belki de önceki çıkardığımda yanlış takmıştım, pilin üzerindeki + işaretini yukarıya getirmeye özen gösterdim ama bence tamamen...
  2. B

@Undermuhamnm adamsın senin ismini sayfanın başına sabitlemek lazım 😂 ve teşekkürler reis @pesimistep_6
  3. B

monitorde bisey olabilir mi klavyenin ledleri de yanmiyor soylemeyi unuttum
  4. B

en son kasaya fön makinesi tuttum ve 5 aydır kullanmiyorum demiştim son olarak size 5 ay önceki fotoğrafı atıyorum belki birsey farkedersiniz
  5. B

bildiğim kadarıyla debug ledi yok ve ozaman dediğin gibi yapıyorum ramler şuan 2. ve 4. slotte takılı, 1. ve 3. slotlara takip tekrar deniyorum 1790341339 1.ve 3. slot, taktım ve çalıştırdım olmadı ;/
  6. B

1790340831 Net fotoğraf
  7. B

anakartta yanan tüm ışıkların fotosunu atiyorum şimdi 1790339974 Bu sıkıntı sanki çok basit gibi geliyor bilemiyorum fanlar calisiyo ledler sorunsuz ney bozulmuş olabilir ki
  8. B

Asus b550mk-II birkaç kişi de debug ledlerini soruyor göremedim yok sanırım
  9. B

kutuları incelerken hdmi kablosuna denk geldim onunla da denedim monitörün menüsünden de hdmi seçtim hâlâ sinyal yok diyor
  10. B

O kadar değil 😁) 1790329135 hemen gönderiyorum
  11. B

sabah denicem tekrardan tesekkurler ve son olarak konu kirliliği olmamasına adına, kasayı bu kadar kurcalama sebebim pcyi 5 aydır kullanmıyordum şehir dışına giderken ramleri ve ssdyi sökmüştüm. Geldiğimde geri taktım tüm fanlar dönüyo ve ledler yanıyo ama ekran gelmiyo dp kablosunu ekran...
  12. B

yayı tekrar oturtabilsem keşke
  13. B

Başardım hakkınızı helal edin @OrkunJJ teşekkür ederim reis @Undermuhamnm
  14. B

Yeri burasıydı bastım mandal açıldı sandım vida yerinden çıkmış işaretledigim beyaz parçanın bir tarafı havada diğer tarafta da aynı yaylı vida var onu ellemedim 1790293554 anakartı sökmeden denicem ama kilit çentiği gerçekten taş gibi tornavida ile de denedim ssd'de delik açmak istemiyorum...
Geri