tabii ki her konuda yardmcı olabilirim fiyat farkına değermi eğer işlemci ve ekran kartı gücü çok önemli ise bu olabilir model ve ekran kartının gücü yükseliyor
1720084345
istersen 2. el sarı sitede bakabilirsin çok temiz olanlar var
öncelikle en ağır oyunları oynadım testler yaptım cyberpunk rdr2 gibi fanları max a alınca hiç sorun yaşamadım ısıda drop sorunu v.s yok zaten gpu max 87 yi gördü ışın izimleme ultrada felandı taşımada sorun yaşamdım çok kompak bir ürün ve aldığımdan beri termal macun değiştirmedim yaklaşık 8 ay...
bence alıcak isen 15 e zorlamalısın apple yeni ram miktarı yüksek ve işlemcisi A17 fakat apple son zamanlarda yaptığı duyuruda yapay zeka nın gelmiyeceğini bunun sebebinin ram olduğunu dile getirdiği özellikle apple deneyimlemek sadece ego tatmini olarak düşünüyorum "ben iphone kullanıyorum" ya...
ben hp nin aynı modelini kullanıyorum memnunum oldukça ince ve soğutma performansından gayet iyi verim alıyorum ses seviyesi yük altında rahatsız edici o kadar
1719851298
merak ettiğin tüm soruları yazabilirsin şuan bilgisarımdan bakıp atabilirim
Güç kalitesi önemli, ancak PC'niz yük altına girdiğinde CPU ve GPU'nun bu durumu karşılayabilmesi daha da önemlidir. Bu yüzden daha yüksek seviye bir işlemci tercih etmelisiniz.
tabii ki oyuncuların genel olarak tercih ettiği bir marka olarak HYPERX cloud 3 wireless önerebilirim 4200 tl kablosuz HYPERX cloud 3 wireless
başlıca özellikleri=>
Kablosuz Bağlantı: 2.4GHz kablosuz bağlantı üzerinden çalışır, bu sayede oyunculara özgürlük ve hareket serbestliği sağlar.
Ses...