L Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin...
Ocypus Display uygulamasından dilediğin gibi özelleştirebilirsin ekranı. Aydınlatmayı anakartın uygulamasından kullanabilirsin ben L-Connect ile kullanıyorum.
sesi çok vasat bilginiz olsun, sadece yer yön anlamak için cs:go,valorant vb oyunlarda çok iyi ve anlaşılır oluyor fakat en ufak bir bass vb duyamazsınız müzik dinlerken. bende var belki 3 saat kullanmışımdır o derece keyifsiz sesi.
bebek katillerinin ürettiği bileşenleri satın alarak onlara gelir sağlayan telefon üreticilerinin telefonlarını kullanmamakla başlayalım. sonuçta dondurmadan 10tl kar edecekse o parçalardan 10'larca dolar kar ediyorlar.
Aslında takıntılı değilsen çok büyük problem değil, siyah ekran haricinde iz belli olmuyor fakat ben madem oled aldık neden leke göreyim mantığında düşündüğüm için iade ettim yoksa monitör gerek görüntü kalitesi gerek yapı kalitesi çok iyi. İlerde silinmesi ipsden farksız bir nesil oled çıkarsa...
Alsanda pek fark etmiyor hocam ben aldım bir defa 1 saat uğraş sonucu az da olsa belli olacak düzeye kadar silebildim. İkinci defa saatlerce uğraştım hep leke izi kaldı yeterki hafif yağ olsun ekran. Kaplama yağı hapsediyor, sildikçe tüm monitöre yayıyorsun :D