Aslında takıntılı değilsen çok büyük problem değil, siyah ekran haricinde iz belli olmuyor fakat ben madem oled aldık neden leke göreyim mantığında düşündüğüm için iade ettim yoksa monitör gerek görüntü kalitesi gerek yapı kalitesi çok iyi. İlerde silinmesi ipsden farksız bir nesil oled çıkarsa...
Alsanda pek fark etmiyor hocam ben aldım bir defa 1 saat uğraş sonucu az da olsa belli olacak düzeye kadar silebildim. İkinci defa saatlerce uğraştım hep leke izi kaldı yeterki hafif yağ olsun ekran. Kaplama yağı hapsediyor, sildikçe tüm monitöre yayıyorsun :D
hocam 32 ye bunu al geç ben iade ettim fakat tek sebebi panelin kirlenmesi ve temizlenmemesi yani 50 ye de alsam onda da aynı sorunu yaşayacaktım. görüntü kalitesi vb muazzam. 32bin tl'ye 4k 4gen qd oled bence zor bulunur ilerleyen zamanlarda dahi.
Görüntü kalitesi ipsden geçen benim için muazzamdı. Aldım fakat oledlerle ilgili hiçbir bilgim yoktu. Ekrandaki en ufak parmak izini silmek defalarca saatlerimi aldı saf su mikrofiber bez aldım sırf bunun için fakat asla katlanacak bir durum değil. O yüzden iade ettim fakat görüntü kalitesi...