Bookless isimli üyenin son içerikleri

1. Bookless

🔥İndirim Ocypus Sigma L36 Pro 360 Mm 3.5 İnç Ips Ekranlı Sıvı Soğutucu 5.508 TL!

L Connect üzerinden aydınlatmayı ayarlıyorum ben tüm bileşenlerim oraya bağlı, ekran için Ocypus Display kullanılıyor. İçerisinde hazır temalar var 30 adet civarında fakat istediğin videoyu yada ekran kaydını vb ekliyip üzerine yazı yazabiliyor veya dilediğin sıcaklık istatistiğini vb istediğin...
  2. Bookless

🔥İndirim Ocypus Sigma L36 Pro 360 Mm 3.5 İnç Ips Ekranlı Sıvı Soğutucu 5.508 TL!

Ocypus Display uygulamasından dilediğin gibi özelleştirebilirsin ekranı. Aydınlatmayı anakartın uygulamasından kullanabilirsin ben L-Connect ile kullanıyorum.
  3. Bookless

Mchose X9 Siyah Kulaklık 3.499 TL

sesi çok vasat bilginiz olsun, sadece yer yön anlamak için cs:go,valorant vb oyunlarda çok iyi ve anlaşılır oluyor fakat en ufak bir bass vb duyamazsınız müzik dinlerken. bende var belki 3 saat kullanmışımdır o derece keyifsiz sesi.
  4. Bookless

🔥İndirim Ocypus Kumandalı ARGB Fan Hub Controller 802,75 TL

çok iyi marka sıvı soğutucusunu kullanıyorum
  5. Bookless

🔥İndirim Gigabyte Gs25f2a 24.5" 1 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü | 3299 TL

8.8' 60hz lianli ekrandan daha ucuz 240 hz 25inç monitör :D
  6. Bookless

❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

bebek katillerinin ürettiği bileşenleri satın alarak onlara gelir sağlayan telefon üreticilerinin telefonlarını kullanmamakla başlayalım. sonuçta dondurmadan 10tl kar edecekse o parçalardan 10'larca dolar kar ediyorlar.
  7. Bookless

🔥İndirim Scythe Magoroku CPU Soğutucu 1899tl

micron ramin varsa hiç uğraşma soğutucusuz kullan işlemciyi. zaten drop yiyeceksin oyunlarda. hynix harici soğutma kullanıp boşa para harcamayın.
  8. Bookless

🔥İndirim Geıl Orıon (2x16) 32gb 5200mhz Cl38 Ram 18.900tl

18-20 civarına sıfır kapalı kutu tridentz 6000-36 hatta 6000-30 alınabiliyor ram için mağazadan almak iyi bir seçenek değil taksit düşünmüyorsanız.
  9. Bookless

❌İndirim Bitti! Aoc Q27g41zdf 27" 240hz OLED 17.999₺

bu fiyata kesinlikle alınabilir ama benim kişisel tercihim iade rahatlığı ve 9 taksiti ile amazondan farklı modeller incelemek olurdu.
  10. Bookless

❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

Aslında takıntılı değilsen çok büyük problem değil, siyah ekran haricinde iz belli olmuyor fakat ben madem oled aldık neden leke göreyim mantığında düşündüğüm için iade ettim yoksa monitör gerek görüntü kalitesi gerek yapı kalitesi çok iyi. İlerde silinmesi ipsden farksız bir nesil oled çıkarsa...
  11. Bookless

❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

Alsanda pek fark etmiyor hocam ben aldım bir defa 1 saat uğraş sonucu az da olsa belli olacak düzeye kadar silebildim. İkinci defa saatlerce uğraştım hep leke izi kaldı yeterki hafif yağ olsun ekran. Kaplama yağı hapsediyor, sildikçe tüm monitöre yayıyorsun :D
  12. Bookless

🔥İndirim Bundle Paket Kampanyası

bu ürünü bilmiyorum ama ocypus sigma l36 pro kullanıyorum çok ama çok iyi sessiz ve serin çalışıyor.
Geri