boomin isimli üyenin son içerikleri

1. boomin

İphone 11 mi 12 mi almalıyım?

Arkadaşlar merhaba şuan 4. telefonum ve hep iphone kullandım. İphone dışı hiç bir şey kullanmadım. O yüzden başta tane tane söylüyorum sadece iphone istiyorum. Ve benim için önemli olan kamera. Telefonu zaten spotify, instagram, whatsapp, youtube gibi şeylerde kullanıyorum. Sizce hangisini almak...
  2. boomin

DA Forum Hangi Irktan?

Dedemin babasi Alman babamlar Çankırı doğumlu? Doğum ve 6 yaşına kadar Türingenliyim. Şuan 11 yıldır İzmir'de yaşıyorum. Yaşım 17, ben nereliyim :D?
  3. boomin

Kıza ne yapmalıyım arkd

Bi kere utangaçlığını yenmen lazım kıza karşı. Utangaçlıkla hiç bir yere varamazsın. Aslında bu durum sadece kızlar için değil hayatın geri kalan tüm kısımlarında da utangaçlığını yenmen lazım. Eğer dediğimi yaparsan gerisi bi şekil gelir zaten.
  4. boomin

Saçınızı Nasıl Kestiriyorsunuz?

Yanlar ve ense için taper fade kullanıyorum. Saçım bi tık kabarık bi model olduğu için her tıraşta üstlerdeki karabıklığı gidertiyorum, önlerden de kırıkları aldırtıyorum.
  5. boomin

Sunny TV nin 4k olduğunu nasıl anlarım?

İhtimaller kalmadı :D. Burdan sonrası için bir bilgim yok artık. Ben sadece bu 3 yöntemi biliyorum. Kolay gelsin size...
  6. boomin

Televizyonun arkasından RGB yada RGBW olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer RGB ise 4K, RGBW ise 3K dır. Bu iki girişin farkını anlamak için google da ufak bir aratma yaparak anlayabilirsiniz.
  7. boomin

Kutusu olsaydı UHD yazarsa 4k olduğunu anlardık ama maalesef yok. Belki TRT 4K gibi kanallar var. Eğer onlar varsa bu da olduğunun kanıtıdır.
  8. boomin

Hergün duş alıyorum zararlı mı?

Yani her gün ve soğuk duş olman cildinde, derinde bir sorun yaratmıyorsa çok da bir zararı yok. Eğer 1 gün duş almasan bile saçım yağlanır konumunda değilsen 2 günde bir almak en iyisidir.
  9. boomin

İlk kez vodka içicem öneri?

Yani arkadaşlar ne kadar dese de siz zaten içiceksiniz, boş laf yapmaya gerek yok. Bu arada viski ve tekilada öneririm. Bence daha güzeller. Ayrıca sek ve hızlı içmeyin. Onun dışında 35'lik gömün gitsin.
Geri