BoosRayz isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bakım Sonrası Kasma Sorunu

verdigimi düşünmüyorum hocam ayriyetten pedler de kötü durumda pc yi bu bayram nerde yaptırabilirim onu da bilmiyorum ama pc açıktı açar açmaz ses gelmedi açık iken 5 dk sonra sanki elektrik atar gibi sesler geldi tabi göremedim nerden geldiğini dediğim gibi direk kapadım açsam mı diye...
  2. B

hocam bilmiyorum ses baya korkuttu ne yapabilirim hâlâ düşünüyorum gemini de ayrı korkuttu ztn bilmiyorum napacagim akıl verirmisiniz
  3. B

şarj olmuyor cihaz sabit kalıyor şarjı düşüyor da bazen anlamadım ve büyük bi sıkıntı var 1780098162 bi kaç kere onu denedim pc açıkken telefondan birşeyler bakıyordum bi anda ufak ufak cizt cizt ya da ne bilim sanki içinden su dökülür gibi ya da birşeyler cizirt eder gibi sesler geldi korktum...
  4. B

kapattım gemini dedigini yaptim bd yi kapa fln dedi düzeldi sonra yeniden başlattım tekrar işlemci kendini kıstı
  5. B

hocam bios sıfırladım düzelmedi içini tekrar açtım 1780090407 Burda vida yok sorun çıkarır mı 1780091666 Evet arkadaşlar tornavida ile gosterdigim yere ufak bi vida uydurdum gene hiçbir şey değişmedi statik elektriği boşalttı gene değişmedi bios sıfırladım gene bişi değişmedi napicam bilmiyorum
  6. B

bios sifirlamak aklıma gelmedi evde değilim daha fazla fikriniz varmı ve soketi cikardiktan sonra power tusuna hiç basmadim onu da yapicam ve ekstra olarak cihazın şarjı sabit prize takılı iken sarjdan çıkarınca düşüyor ama sarjda yükselmiyor
  7. B

bakımdan sonra oldu ztn ne yapabilirim şuan bilmiyorum parçaları tekrar sok tak yapıcam eve geçince bilmiyorum sorun ne dir ne değildir iyice arastiricam
  8. B

evde değildim buyrun hocam 1780062717 işlemci kendini korumaya almış olabilirmi
  9. B

evet rpm ler sabit
  10. B

Normal laptop u kapatıp vidalarını açtım Batarya soketini çıkarttım fanları vidaları söktüm soğutucu buloğu da çıkarıp termal macunu sildim gpu ve işlemciyi de aynı şekilde termal grzy almıştım onu sürdüm vidaladim fanlari fln tozlu yerleri fırça ile geçtim tekrar herşeyi yerine oturttum tek...
  11. B

Beyler bakım yapmak için içini açmıştım içine açtıktan sonra termal macun sürdüm fanı falan temizledim sonra her şeyi yerine geri oturttuktan sonra cihazı açtım kasmaya başladı Windows geç açılıyor bir programi açarken kasım kasım kasılıyor occt bile kastırdı her şey kasıyor bi parçaya zarar...
  12. B

🔥İndirim Tcl 55c6k 🔥 44.999 TL 🔥 Son 2 Ürün

alınır mi alinmaz mi
  13. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

çok fena ters köşe olur:D
  14. B

❌İndirim Bitti! Trendyol Go Yemek Uygulamasında Geçerli 500 Tl ve Üzeri İçin 200 Tl İndirim Kodu

mehmetim karınızı doyurmaya devam ediyor aş evi gibi adam
Geri