Powertec bu işin tier 1'idir diyebilirim alıcaksanız powertec alın, ben tr1818 modelini kullandim cok memnunum ama makineden sıkıldığım için yeni bir modele geçmeyi düşünüyorum. 1818 gayet kısa kesiyor bu arada tavsiye ederim.
Hocam konudan alakasız ama en performanslı windows 10 sürümü hangisi sizce? Ghost spectre'ye geçeceğim, en son windows sürümünü kuracaktım ama siz bunu diyince aklıma geldi.
1704952824
Benim windows 10 3.1gb kullanıyor boşta bütün windows ayarlarını vs yaptım, ama custom windows'a geçicem zaten...
Ben tuf a15 4060 modelini kullanıyorum gayet memnunum yıllardır intell kullandım yaklaşık 10 yılı geçkin bir süre ilk defa amd kullanıyorum, gayet memnunum ilerde kesinlikle ssd takviyesi yapmayı düşünüyorum 512gb yetmiyor ram takviyeside yaparım diye tahmin ediyorum (16gb). Soğutması iyi...
Format atmak zor bir sey degil çok format attım fakat pc de 250gb lık oyun var ve yaklaşık 1 ay boyunca wifi'm olmicak yani mobil veri de nereye kadar sonucta
1703333634
Hepsini kaldirdim ama yine sorun duzelmedi
Yok işaretlemiştim zaten ama yinede yükledi ve hantallaştıran programlar evet ama bu sefer bi garip oldu yani benim eskiden gt740m vardı ondan kat be kat daha yavaş şuanda ki hiç bir oyunu bile açmıyor şuanda oyunların introsunda donup kalıyor oyunlar kapanmıyor bile
Öncelikle selam herkese bugün Driverpack denilen lanet uygulamayı yükledim eski bilgisayarımda güzel çalışıyordu fakat bu bilgisayarı mahvetti 4 saattir düzeltmeye çalışıyorum ama düzeltemiyorum
Driverpack'i kurdum ve beraberinde birkaç uygulama daha yükledi daha sonra hiçbir işlem yapAmadan...