Bora Ateş isimli üyenin son içerikleri

1. Bora Ateş

Rehber Askere gideceklerin bilmesi gereken her şey - Ortamı, neler götürülmeli -Hepsii!

Sorma sorma, neler yasadık. Bende çorapla ayakkabı boyası çalardım😀, herkes çalıyor bizim neyimiz eksik .
  2. Bora Ateş

Rehber Askere gideceklerin bilmesi gereken her şey - Ortamı, neler götürülmeli -Hepsii!

Yarın öğlen şubeyi ara dostum, askerlik şubesine gitmene gerek yok. İkinci Üniversite okuyabiliyorsun bu arada, kayıt belgeni askerlik şubesine götürmen yeterli.
  3. Bora Ateş

Sıkıntılı mısın sen birader salsana beni Allah Allah 😀 tamam en bilgili en ermiş kişi sensin Yazma artık bana. Alt tarafı bir yanlış bilgi verdik diye yaptıgın laf salatası bak hahahaha
  4. Bora Ateş

Ben askerliği yapmışım 7 sene önce, bizim zamanımız da durum böyleydi ne anlatıyorsun allahın veledi? Çoluk cocukla ugrasacak vaktim yok. Uza konumdan
  5. Bora Ateş

Olabilir kardeşim :D ne bu sinir regl mi oldun yoksa? En bilgili sensin, ötede oyna.
  6. Bora Ateş

Doğrudur benim gittiğim zaman sistem böyle değildi, değişiyor zamanla.
  7. Bora Ateş

Benim donları çalmışlardı 😀 koca acemiliği 1 tane donla yıkaya yıkaya bitirdim.
  8. Bora Ateş

Konuya pek fazla detay ekleyemedim. Burdan bakabilirsin. https://www.ydsshop.com/blog/icerik/askere-giderken-alinmasi-gerekenler-nelerdir
  9. Bora Ateş

Öncelikle herkese selam, diğer forumda rehber olarak açmıştım, burda da paylasacagım. B konu altında askerlik ile alakalı bilinmesi gerekenler ve asker öncesinde neler yapılması lazım, forumda göz gezdirdim daha önce böyle bir konu açılmamış sanırsam, yazacaklarımı herkesin önemle okuması rica...
  10. Bora Ateş

Halisilasyon görüyorum.

Biliyorum hocam 🙂, tr de sokakta zehirli mantar derler tezgahtarlar. O yüzden öyle yazdım.
  11. Bora Ateş

Beynimi nasıl sustururum?

Fazla düşünmek iyi değil. Aklını başka yerlere vermeye calisan, kitap oku, müzik dinle vesaire.
  12. Bora Ateş

Halisilasyon görüyorum.

Psikiyatra randevu aldım, pazartesi gideceğim. Psikoz çıkmaz umarım.
  13. Bora Ateş

Halisilasyon görüyorum.

Merhaba iyi geceler herkese. Yaklasık 1.5 ay önce Hollanda da magic mushroom dedikleri zenirli mantar deneyimledim herşry çok güzeldi. Lakin Türkiye'ye döneli 1 hafta oluyor ve döndüğümdem beri geceleri halisilasyon görmeye başladım, duvarda örümcekler görüyorum, lambaya bakıyorum lamba hareket...
  14. Bora Ateş

Youtube ihtar para kazanmaya engel mi?

Selamlar, iki hafta önce tarih konulu bir kanal açtim. Bu iki hafta içinde çok hızlı yükseldim. Toplamda 750 abone 400K gösterimim mevcut. Fakat salı günü paylaşmış olduğum stalin ve nazi Almanyası videolarım ihtar yedi. Bir hafta video yüklememe cezası aldım. İlerde bir sıkıntı çıkarır mı...
Geri