Bora Özturna isimli üyenin son içerikleri

1. B

Mbps'nin Tüm Sitelerde Farklı Çıkması

Merhabalar, internet tarifemiz türk telekom ve 35 download - 3-4 upload Nedense bugün bir gariplik oldu ve 3 ayrı hız testi sitesinde de farklı sayılar gösterdi. Fast.com : 41 Download 7.90 Upload Speedtest.com : 47.67 Download 7.68 Upload Hiztesti.com : 18.45 Download 8.46 Upload Altyapımız...
  2. B

Türk Telekom Kullananlar İnternetlerinizde Bir Sorun Varmı?

türk telekom kullanıyorum yaklaşık 1 saat önce internet gayet düzgünken bir gta sa dosyasını indirmeye kalktım (dosya 600mb, virüssüz) indirirken internetin aşırı yavaşladığını fark ettim ve internet şuanda 35 mbps den 3 mbps ye düştü. Tahminimce türk telekomun sorunu.
  3. B

Yardım Ping Sıkıntısı

sabitmi 1500 alıyorsun yoksa 80-90 dan bir andamı 1500'e çıkıp geri 80-90'a iniyor?
  4. B

Yardım Ping Sıkıntısı

düzeltmek için ne yaptılar? yani modemine falan dokundularmı yoksa oturdukları yerdenmi düzelttiler
  5. B

Öneri Ethernet - Modem

İnternete ethernet kablosu ile bağlanıyorum ve oyunlardaki ping durumum aşırı kötü. Modemi değiştirmek bu sıkıntıyı çözermi? Şahsi fikrim: İnternete zaten kabloyla bağlandığım için yeni modemin fayda edeceğini düşünmüyorum sebebi ise bu konudaki bilgime göre yeni modemin tek artısı sinyali...
  6. B

Yardım Ping Sıkıntısı

ne diyeceğim?
  7. B

Yardım Ping Sıkıntısı

ping sıkıntısı yaklaşık 1 yıldır türktelekom kullanıyorum ve tarifem 35 mbps download , 5 mbps upload. interneti aldığımız ilk gün Fortnite'da 50-60 ping alırken bugünlerde 100'den aşağı düşmüyor. üstelik internete ethernet ile bağlanıyorum, genellikle interneti tek kullanan cihaz benim...
Geri