Bora_Life isimli üyenin son içerikleri

1. Bora_Life

Let It Happen editi nasıl olmuş?

Nasıl olmuş
  2. Bora_Life

Sipariş verdiğim sitelerde vergi dairesi ve no gözükmemesi normal midir?

Merhaba Gamegaraj,Sinerji,Laptop.com.TR ve Wraith sitelerinden ayrı ayrı ürünler sipariş ettim ve fatura olarakda kurumsalı işaretledim ve şirket bilgilerini,vergi no ve dairesini eksiksiz girdim tüm sitelerde ama sipariş detayına baktığımda fatura adresi yazan kısımda bu bilgiler yok. Hepsinde...
  3. Bora_Life

Foruma Veda(Ayrılıyorum)

sadece bir hoşçakalın mesajıydı neden bu kadar garip yerlere saptı:(
  4. Bora_Life

Foruma Veda(Ayrılıyorum)

Benim için çok güzel bir tecrübeydi, donanım arşivi üyeleri ve moderatörleri çok kibardı forumun istikbali aydınlık olsun ben kaçar.
  5. Bora_Life

Rtx 4060 ti ekran kartı için bu fiyata bu sistem uygun mudur?

çok bir farklılık yok gibi,fakat öneri almak istediğiniz için tavsiyem Asus prime 5600mhz.
  6. Bora_Life

Rtx 4060 ti ekran kartı için bu fiyata bu sistem uygun mudur?

işlemci gayet iyi. sistem alınır.
  7. Bora_Life

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

İphone 11
  8. Bora_Life

İşlemcim önümüzdeki 10 yıl boyunca çıkacak oyunlar için yeterlimidir?

işlemcim i9 13900K önümüzdeki 10 yıl boyunca örnek veriyorum rdr3 gta6 için yeterli bir işlemci olurmu sizce?
  9. Bora_Life

Modem'e Virüs Bulaşmış Olabilir Mi?

adam modemi söktü götürüyor **
  10. Bora_Life

Okul için aldığım laptop şarj almıyor!

okulum için yanımda bulundurmak amacıyla bir laptop aldım/https://www.amazon.com.tr/Asus-X515EA-BQ867-i5-1135G7- dün eve geldiğimde,laptopu sarja koyup kendi bilgisayarımda oyun oynadım yarın oldu ve laptopu alıp okula gitmek için yolu tuttum fakat ne göreyim. laptop sarj almamış ** o gün okula...
  11. Bora_Life

Dünyanın en kötü oyunu!

call of duty modern warfare 3(yeni çıkan) oynadığım en berbat oyun olabilir kendisi, görev veriyor görevde ne yapacağız belli deil **
  12. Bora_Life

Benim sigara deneyim

ömrünüzün %0.00000.97'sini kayıp ettiniz. TEBRİKLER!
  13. Bora_Life

Far Cry Kötü Adamları #1

Geçmişten bugüne hikayeleri oluşturan temel unsur çatışmadır. İyi ve kötü çatışması. Hikaye odaklı oyunlarda da bizi yolculuğa bağlayan ve duygu beslememizi sağlayan şeyler oyun içindeki çatışma unsurlarıdır. Far Cry, bu çatışmayı ve özellikle, çatışmanın kötü karakter tarafını çok iyi şekilde...
  14. Bora_Life

TÜM GRAND THEF AUTO ANA KARAKTERLERİNİN HİKAYESİ! -

hocam aralıkta hep beraber görürüz
Geri