agalar size çok sallamasyon gelecek biliyorum ama 2 sene önce 45 gün boyunca her gün çok iyi yedim ve çok iyi sporumu yaptım depresyondan çıkmıştım 48 kg ile 40 -45 gün sonrasında 9 kilo aldım ve yağ oranım 1.2 falandı yani 9 kilo kas kütlesi kazanmıştım. alet hatalı ölçüm yapmış olabilir ama...
bende 80 yada 85 litreliği var. 1-2 ay önce 150 ye almıştım. su geçirmezliğini denemedim ama çok fazla eşya sığıyor kıyafet konusunda 2 haftalık tatil için gereken her şeyimi sığdırmıştım tek sıkıntı o kadar şey sığdırında ağır oluyo motorla çıkmıştım biraz sıkıntılı oldu.
kanka motora bin azcık sür caz cuz sesler hıyırtı tıyırtı sesleri falan gelmiyorsa motor kısmından dayan gitsin. türkiye sonuçta burası hoşuna gitmezse satarsın aynı paraya ve ya daha pahalıya. aldığın gibi yağını filtrelerini ve kayışını kontrol ettirmeyi unutma
beyler 425771295 benimki'de egeyi ekledim diğerlerini ekleyemedim kullanıcı adım piskevit kodumu yazdım zaten eklerseniz oynarız. fazla bi saatim yok ama youtoubeden çok fazla takip ettim oyunu.
kanka sürekli kullanmadıkça sıkıntı olmuyor arkadaşım uzun süredir hileyle oynuyo ben de aynı şekilde hileyle oynuyom ama bende sadece hızlı can yenileme ve tp kullanıyom o da mecburi gibi bir şey oldu hem arkadaşım yok gta oynayan hem görevleri çok uzak yerlere veriyo üşeniyom :D bir kaç...