peki şunu sorayım dell in yazılım sorunu olması çözülemeyen bir durum mu eğer çözülemiyor ise bilgisayarı alacak olursam herhangi bir zararı olur mu veya ne gibi aksaklıkları oluşur
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fb2003nt-amd-ryzen-7-8840h-16gb-1tb-8gb-rtx4060-15-6-freedos-pm-HBC00006BXNWN
Bunun hakkında bir bilginiz varmı acaba victuslara kasa bakımından vs. kötü alınmaz deniyor ancak
veya bu 16 inc olanı...
formlarda gezdim ancak genede bu laptopu biraz düşünüyorum fiyatına göre özellikleri güzel ancak yazılım sorunları olduğu söyleniyor yeni üretim olanlarda sorunun giderildiği de söyleniyor ancak bunların eski mi yeni mi olduğunu nasıl anlarım bilemiyorum...
30-40k arasında bir laptop lazım mümkün ise 1tb ssd olsun forza,hogwarts,rdr gibi oyunlarda üzmeyecek bir malzeme (masaüstü daha güzel olacak ancak üniversite ve yurt durumları yüzünden alamam)
Merhaba, bilgisayarıma yeni RAM aldım Kingston 2x4GB 1333MHz DDR3. eski RAM'lerim de Kingston 2x2GB 1333MHz hepsini birlikte taktığım zaman ekran resimde olduğu gibi mavi ekran veriyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
minidump dosyası alamıyorum olaygünlükleri dosyası...