cevaplar için sağolun hocam thunderobot g80 ts alacağım herhalde bataryası iyiymiş. son yorumunuzu almak isterim sizce thunderobot fiyatına oranla sunduğu özellikler açısından 10 üzerinden kaç puan alır? ve siz olsanız cyclone 2 mi tercih ederdiniz g80 ts mi?
bu modelde yok.
bütçe kaç tl? laptop alınır sağlam cihaz fiyatına göre fakat 2k oyun keyfi için ben olsam şu modeli tercih ederdim.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-omen-16-ap0002nt-c52qzea-ryzen-ai-9-365-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1164711792.html
kusura bakmayın bir süredir foruma girmiyordum görmemişim mesajı. mesela neden thunderobot g80ts varken vader 5 pro ve g7 pro için bütçe zorlamalıyım? çünkü tryhard bir oyuncu değilim 2 isteğim var biri gecikmesiz olsun 2. si drift yapmasın. bu iki isteğimi thunderobot g80 karşılar sanırsam. bir...
selam. gamepad alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. xbox 9. nesilde drift sorunu yaşadığım için değiştiriyorum bu yüzden hall effect veya tmr stick bir gamepad arıyorum. şuan 8bitdo ultimate 2 düşünüyorum iyi midir??
@Diavelin
Selam. Nova Pro Wireless'ı Bluetooth ile laptopa bağlıyorum ama bir video veya film açtığımda, video veya film oynamıyorsa bilgisayardaki tüm sesler gidiyor. Bunu yaşayan var mı veya çözümünü bilen? yardımcı olabilecek varmı?
selam. şuan kulaklık arayışındayım ve delta 2yi aşırı beğendim kağıt üstünde gpx2 den daha iyi bir kulaklık fakat aklımda soru işaretleri var. takip ettiğim etmediğim neredeyse her valorant oyuncusu gpx2 kullanıyor bu yüzden kafam karıştı biraz. ses kasma performansı ve ses kalitesi hangisinin...
Selamlar. Sorum başlıktaki gibi fakat bir sorum var. Şu an laptopumun Türkçe klavyesini kullanıyorum ama bu bütçelerde çok iyi İngilizce klavyeler var. İngilizceye geçince sorun yaşar mıyım? Deneyimli olanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız bu konuda? İngilizce klavye için 2K Türkçe için 3K ya...