borandeimos isimli üyenin son içerikleri

1. B

HAWK KASA HC510 RGB IŞIKLARI NASIL DEĞİŞİYOR

hayır bakmadım yarın bakıp haber vereceğim
  2. B

anakartım biostar b650 çok iyi bir yazılımı yokmuş diye okudum
  3. B

kasanın içindekileri reset tuşuyla kontrol edebiliyorum hocam sağolun ama işlemcinin üstündekini kontrol edemiyorum olsun diğerlerini değiştirmek bile yeter
  4. B

Geçen gün 5050ti lı olan sistem game garaj s33 ü almıştım elime geldi çok memnunum şuanda fakat tek merak ettiğim şey kasanın içindeki fanların ışıkların rengi değişiyor mu bende yanıp sönen rgb şeklinde şuan ama değiştirmem mümkün mü merak ediyorum yardımcı olabilecek varsa çok...
  5. B

HAWK KASA HC510 IŞIK NASIL DEĞİŞİYOR YARDIM

bulabildiniz mi nasıl değiştiğini
  6. B

Pttavmden bişey alan var mı

bana da öyle geliyor ama aynı satıcı 200 tl farkla n11 ve hepsiburada da satıyormuş biraz daha tuzlu ama en azından daha fazla güvencem olur diye düşünüyorum o yüzden o sitelerden alırım belki
  7. B

evet ama neden fiyat bu kadar anlamadım satıcı her yerde benzer fiyatlara satıyor ama başka bir satıcı bu ürünü satmıyor
  8. B

arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum ve pttavm de bu fiyat bu monitör için çok iyi fakat tek arada kaldığım şey pttavm de satılması başka ürün gelir mi yada kırık gelir mi güvenemiyorum ve iadeyle uğraşmak istemiyorum bir tavsiyeniz varsa dinlerim
  9. B

Fiyat performans klavye önerisi ihtiyacım var

onların fiyatları pahallı ama ya baktım ona zaten
  10. B

5-5.K ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

aslında 27 inc bişey istiyordum ama bu da olabilir 1769439945 evet bende güvenmediğim için size sordum zaten fakat bugün şu monitörü gördüm fazeon bu monitörünü gördüm bunu almak daha mantıklı geldi bana fazeon daha çok güven veriyor gamebooster dan sizin attığınız da güzel fakat 27 inc olması...
  11. B

5-5.K ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

Bütçem maksimum 5-5.5k civarları daha çok fps oyunları oynuyorum ilk baktığımda GameBooster GB-27F180QF ve Fazeon X27F300 27 bu iki monitör çok mantıklı gözüktü ama iyi midir kötü müdür monitörleri hiç bilmiyorum.Ama ben gamebooster ın hem 2k olması hemde ıps ekran olmasından dolayı daha...
  12. B

Fiyat performans klavye önerisi ihtiyacım var

hawk hk 258 bu klavyeyi yada Claw's Spectrum K1 yada bunu düşünüyorum bu fiyatlara alınabilecek (maks:1.5k) klavyee önerisinine açığım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  13. B

Hepsiburada 9 taksit nasıl

Hepsiburada da yeni oem paket kasalardan birini alacağım fakat anlamadığım bir şey var hepsiburada yapıkredi kartı çıkartmam gerekiyor sanırım ama bu kart fiziki mi ve aidat falan nasıl oluyo doğru mu yapıyorum yardımxı olur musunuz
  14. B

2.monitörümü bulmuyor

merhabalar donanım arşivi forum sakinleri eve eski bir monitörüm vardı ve benim de 2.monitöre ihtiyacım vardı laptop'um olduğu için vga to hdmı kablosu aldım fakat laptop 2.monitörü bir türlü görmüyor yardım edebilecek var mı ...
Geri