Çok fazla program kullanıyorum + olarak oyun oynuyorum del tuş kısmı ve num lock hayati benim için hatta elimde olsa makrolu klavye istiyordumda bu fiyatlar çok iyimiş klavyenin yanına makro padi alacağım bu ürün alınabilir mi sizce dediklerinizden eksiği var mıdır...
Çok fazla program kullanıyorum + olarak oyun oynuyorum del tuş kısmı ve num lock hayati benim için hatta elimde olsa makrolu klavye istiyordumda bu fiyatlar çok iyimiş klavyenin yanına makro padi alacağım bu ürün alınabilir mi sizce dediklerinizden eksiği var mıdır...
Haklısınız bende sordum ısınma sorunu olup olmadığını bu arkadaş 2. sahibiymiş ilk sahibi 4 5 saat full ffb ile kullanıyormuş ısınmasın diye delmiş bunu duyunca almaktan vazgeçtim üstüne biraz daha koyup az kullanılmış setlere bakacağım. Viteste çok fiyat farkı olmaz ise Logitech tercih edeceğim...
Hocam Teşekküre ederim yardımınız için mbür ilanlarla da arasında çok fiyat farkı var bi gidip 20 Dk tur atsam baksam ısınıp ısınmadığına bi fikir verir gibime geldi.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-thrustmaster-tmx-pro-1175537946/detay
Biraz hasarlı ama deri kılıf dikeceğim eğer alırsam.
T300 Pro'ya bütçem yetse düşünmemde sadece hobi için o kadar para veremem TMX Pro buldum yakında uygun fiyata 2.El memnun eder diye umuyorum gidip deneyeceğim sanırım.
1719682445
Logitech Shifter yerine tercih edilebilir mi peki
H vitesi Logitech almayı düşünüyorum aparatı ile ayrı şekilde bağlayacağım Thrustmaster direksiyonun yanında. Hangisi daha dayanıklıdır peki sorun çıkarma problemleri oluyor mu bu saydığım modellerin garantisi olmayacak çünkü büyük ihtimalle.