Arkadaşlar 2.5 yıl önce itopyadan pc topladım. Şuan üni de olduğum için canım çok sıkılıyor pc olmadığında. İhtiyacım yok ama oyunlara düşkün olduğum için laptop almayı düşünüyorum. Sistemin özellikleri
İ5 12400f
Rog strix rx6750xt
16gb ddr4
500 gb m2 ssd 1600/1500
Corsair h100 240mm sıvı...
arkadaşlar oyunu silip tekrar yükledim save dosyaları silinmiş surtr un ocağı kısmında kalmıştım elinde save olan varsa atabilir mi ya da nasıl bulabilirim
Öncelikle iyi forumlar yukarıda belirttiğim gibi sıvı soğutucu almam istiyorum fakat ne alacağımı ve kasama uyumlu olur mu bilmiyorum. Sistemimde goodram irdm rgb ram var kasam gamebooster GB-Z007B
başlıkta yazdığım gibi oyunu pencere modundan tam ekrana aldığımda yeni aldığım monitörün ayarları değişiyor ve ekran parlaklığı azalıp renkler soluklaşıyor yardımcı olursanız sevinirim
iyi forumlar bugün squad oyununu indirdim ilk yaptığım oyunu tam ekran ve fsr 2.0 ı aktif etmek oldu fakat bundan sonra mouse imleci oyunda iken ekranın sağ tarafına gitmiyor bu yüzden de ayarlara giremiyorum
Bunlar da sipariş detayı ve sözde sahibinden sitesinin müşteri hizmetleri
1681999395
Bende öyle düşündüm hocam alıcı ismi ve mesaj yazılan numara İngiltereye ait
Sahibinden üzerinden ds4 kolumu satmak için bugün ilan verdim
Fakat ilanı kaldırıp aynı ilanı tekrar verdikten sonra kaldırılan ilanıma satıldı olarak mesaj geldi
8 Mart 2023 tarihinde ekran kartımı itopya teknik servisine verdim. Bayramdan önce lazım olduğu için durumunu öğrenmek istediğimde servispoint ten seri numaranız ile öğrenebilirsiniz dendi fakat nerden öğreneceğimi bulamıyorum
1 hafta önce gamepass ultimate aldım fakat bedava verilen 3 ayki discord nitroyu talep etmeye çalıştığımda bu kodu kullanamayacaksın diyor yardım eder misiniz