BORSA KAPLANI 01 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bu leptoplardan hangisi daha mantıklı

hocam neyden dolayı daha iyi biraz detay verebilirmisiniz
  2. B

hangisini önerirsin peki
  3. B

Beyler mühendislik için laptop almayı düşünüyorum ansys catia matlab gibi programlar kulanacağım hangisini önerirsiniz...
  4. B

Çözüldü✓ MONİTÖRDE PİKSELEŞME SORUNU

nvdia denetim masası > masaüstü rekleri ayarlama > digital vbrance değerini 100 den 50 ye düşürünce düzeldi
  5. B

Çözüldü✓ MONİTÖRDE PİKSELEŞME SORUNU

AOC 24.5" 25g3zm/Bk 240hz 0.5ms Hdmi Dp Adaptivesync Fhd Va Gaming Monitör görütüde pikseleşme var nasıl düzeltebilirim
  6. B

Ryzen 5 5600 over clok için yardım

overclok yaptığım zaman anakart da ısınma vs oluyormu 1743682199 çünkü anakartım giriş seviye bi anakart pek güvenemiyorum
  7. B

@HacıSOFU
  8. B

hocam derece kısmı nerde tam olarak ekstra programlamlamı gözlemlemem lazım 1743615198 . 1743616166 işlemci sıcaklığı 57 de sabitti
  9. B

multi core yapıyorum testi
  10. B

önerebiliceğiniz bi test varmı oyunlarda 60-65 arası oluyor genelde
  11. B

sistemim ryzen 5 5600 4070 Asus Prime B450M-K II corshair h100 sıvı soğutma overclok yapmak istiyorum ama herhangi bir bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz
  12. B

Razer blackshark v2x garanti ile ilgili sorular

elimde razer blackshark v2x kulaklığım var ses düğmesinden ses ayarlarken cızırtı yapıyor , izlediğim video , şarkı vs karşıya iletiyor , kablosunda yırtılmalar oluyor bunu garantiye göndersem ekstra bi ödeme yapmam gerekirmi (ürünün garantisi var ) veya kulancı hatası vs diyerek...
  13. B

Cod 2019 kiralayabileceğim bir site biliyormusunuz

Call Of duty modern warfare 2019 sonraki rebot serisini oynamak istiyorum fiyatları çok yüksek gamepassde de sadece 3. oyun var bazı sitelerde 20 - 30 tl ücretle girebildiğiniz steam hesapları var fakat bu oyunlar hiç bir satıcının listesinde yok. bulabiliceğim bir yer biliyorsanız yardımcı...
  14. B

Razer blackshark v2 mikrofon sorunu

Razer blackshark kulaklık kullanıyorum kulaklıl üzerindeki mikrofonu kapatma tuşuna bastıktan sonra açtığım bir video müzik vs sesi karşıya olduğu gibi iletiyor bunun çözümü nedir bilen birisi varsa yardımcı olsun .
  15. B

Mafia: Definitive Edition the last of us tarzı oyunlar

baktım fakat aksiyon tarafından çok dedektiflik öğeleri daha çok gibi max payne tarzı çizgisel hikayede last of us gibi Mafia: Definitive Edition oyananışa sahip oyunlar arıyorum
Geri