BÖRTE isimli üyenin son içerikleri

1. BÖRTE

500 TL yüksek bütçeli oyun önerisi.

Last of us part 1, Alan wake 2, Elden ring, Cyberpunk 2077 + ek paketi. Bu dörtlüden biri yoksa bunlardan birini al. İlla o oyunlardan birini alacaksan, Ratchet and Clank'ı öneririm.
  2. BÖRTE

Hogwarts Legacy alınır mı?

Bence alınmaz. Oyun da sağlam temel atılmış ama büyü çeşitliliği çok az, oynanış bir yerden sonra tekrara bağlıyor. İkinci oyunu çıkarsa onu alırsınız, devamını getireceklerdir.
  3. BÖRTE

Türk Yapimi FPS Oyunu Contain Bugün 22:00'da Çıkış Yapti !

Cidden güzele benziyor, ellerine sağlık. Dolara geçmeseydi steam alırdım. Yine de sık kullananlara ekledim, indirimlerde takip edeceğim. Böyle güzel işler başaran Türk yapımcıları desteklemek gerek
  4. BÖRTE

Galiba trojen yedim?

Aynı şifreyi diğer hesaplarında kullanmamaya çalış. Eğer kullanacaksan da, şifrenin sonuna +Belirteç koy. Örneğin Şifrem123 ise şifren, Steam'de kullanırken Şifrem123+Steam, youtube için Şifrem123+Youtube şeklinde koy. Hem kafan karışmaz hem de daha güvenli şifren olur. Bilgisayarında birisi...
  5. BÖRTE

Galiba trojen yedim?

Tarayıcı da beni hatırla diyerek üye bilgilerini tutma. Tutuyorsan, onlar gitmiş olabilir. Reklam açıyorsa, trojan yerine malware'ye benziyor. Geçmiş olsun
  6. BÖRTE

Öneri Hangi monitör daha iyi

Samsung tabi ki. Panelleri aynıdır muhtemelen ama Samsung'un geniş servis ağı var. Gamebooster, fooster alırsın ileri de sorun yaşarsan başını ağrıtma ihtimali var.
  7. BÖRTE

🔥CS 2 2024 Hizmet Madalyasını Alan İlk Kişiyim :D🔥

Her seviye atladığında kutu ve silah alma hakkı veriyor ya, o atladığın seviyeler 40 olunca madalyayı alma seçeneği açılıyor. Eskiden csgo ücretsiz olduğu dönemde, hesapları seçkine geçirtmek içinde kullanılıyordu. @F4IRFL4Y 2023 madalyasını alıp, üstüne 40 seviye kasıp mı 1 Ocağa kadar...
  8. BÖRTE

Nays Çoğu Kampanyasında Nerf Yedi :/

Ben 3 gün önce nays ile epic üzerinden şu oyunları satın aldım: Bugün 88 TL olarak karta geldi. Harcamanız Aralık ayı içinde ise 3 gün içinde yüzde 20 oranındaki tutar hesabınıza yatacaktır.
  9. BÖRTE

Steam kış indirimlerinde resident evil serisi

Origin, Ubisoft, Rockstar gibi steam dışı uygulamaları istemeyen, özellikle capcom gibi japon oyunlarını tam fiyatından satın almak yerine, 3 tanesi 25 TL civarına satılan çevrim dışı oynama seçeneklerinden alsanız daha iyi olur. Steam dışı 3. parti uygulamadan giriş yapılan oyunlara paranızı...
  10. BÖRTE

Yardım Belirttiğim Oyunların Dosya Yolları

/steamapps/common kısmı platforma özel olsa da, genelde oyun içindeki (oyun exe'sini içeren) dosyalar ortak oluyor.
  11. BÖRTE

Yardım Belirttiğim Oyunların Dosya Yolları

Oyunlara FSR eklemeyi çoğu kişi bilmiyor veya karışık geldiği için yapamıyor. Oyunları tarayıp, uygun dosya yolu olan oyunlara otomatik fsr ekleyen python ile bir araç yazmayı düşünüyorum. Ancak oyunların dosya içeriklerini gösteren bir veri tabanı bulamadım ve her oyunu tek tek yükleyip dosya...
  12. BÖRTE

TÜM HESAPLARIMA SALDIRI VAR

Bu tür paralı uygulamalar için kullandığın epostanı ayrı tut. Onları sakın başka bir yere üye olurken kullanma. Eğer üye olduğun sayfalarda bir açık veya veri sızıntısı olursa, o sayfaya üye olurken kullandığın epostanı bu tarz yerlere giriş yapmak için denemeye kalkarlar. Bu yüzden...
  13. BÖRTE

🔥 The Simpsons'ların güneş patlaması kehaneti!

Daha önceki seçimlerde trafoya kedi girmişti, bu sefer de belediye rantı için güneş patlaması oldu diyecekler, oylara yine bir islamik arap tarzı takiyye/katakulli edecekler büyük ihtimal. Umarım yine elektrik geldikten sonra çöpe atılmış oy pusulaları görmeyiz, allah diyenden korkacaksın...
  14. BÖRTE

TÜM HESAPLARIMA SALDIRI VAR

E-postanı değiştir.
  15. BÖRTE

Recep Baltaş, İsrail'e desteklediğini belirten bir tweet paylaştı.

Kuran bile filistin sınırları içinde israili destekliyor: Maide 21: Hz. Musa, israil halkına şöyle seslenmişti: "Ey kavmim! Allah'ın size (vatan olmak üzere) nasip ettiği (Filistin diyarındaki) kutsal topraklara girin ama sakın geri dönmeyin, yoksa kaybedenlerden olursunuz!" Şuara 59: Böylece...
Geri