Merhaba Bilgisayarım Arada Sıra Görev Yöneticisinde SSD kullanımı %100 e çıkıyor ve PC'de Takılmalar Donmalar Yaşanıyor SSD kaynaklı bir Problem Olabilir mi, Sağlığı Ne Durumda?
Merhaba Sistemim Inno3D Rtx 4070 Super 12GB - İ5 13400F - 16+8 3200 mhz Cl16 Toplam 24 Gb Ram - 650w Psu - Msi Pro H610M-B Anakart
Bilgisayar bir oyun falan açık olmasa sadece opera discord falan açık olsa bile internette veya masaüstünde gezinirken 5-10 saniyelik donup takılabiliyor arada sıra...
15k bütcem var ram işini elimdeki ramler ile takas yoluyla cozsem ddr5 16 gb ram ana kart ve işlemci kalıyor 15k ya ikinci elde anakart ve işlemci bakıyorum am5 ekran kartım 5060 8gb
Merhaba Youtube da falan araştırdım fakat pek bir video bulamadım
İ5 11400F ile İ7 12700KF işlemcileri arasında nasıl ne kadarlık bir performans farkı olur, Minecraft Valorant Lol gibi oyunlarda?
Merhaba bilgisayarım bazı vakitler donuyor takılıyor komple tüm bilgisayar problemi ne olabilir?
Mesela Wutharing Waves oynuyorum discordda arkadaşlarla konuşuyorum fpsimde falan sorun yok ama alt tab attığım zaman googleda falan yeni sekme açayım yada dosyalarımı falan açayım dediğimde tüm...