Kullanım amacına bağlı dostum genelleme yapamazsın . Ben 1 yıl önce 1660 Super kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam 6 Gb idi . Yani beni fazla fazla karşıladı render'da aldım , forzada oynadım , ağır grafikli oyunda açtım .
Senin amacın her oyunu 4k Max'ta açmak ise tamam yetersiz ama 1080 p...
Önerim Vw Tiguan 1.4 tsi 2011-15 arası . Genç arabası demissin ama hafif gence kaçan kroniği olmayan 1.4 yani diğerlerine göre az yakan çok güzel bir araba . Şuanlık bizde aile arabası ama ben seneye ehliyet alınca çatır çutur binerim güzel araç
Hocam hayvan bakmak bana zor geliyor insanlar bu paraları basıp nasıl alıyorlar bilmiyorum . üstüne ilgi , mama , gezdirme , muayene falan derken baya işli . Bana göre en masrafsız ve güzel hayvan papağandır . Konuşmaya kadar eğitilir yılda bir veteriner + ucuz mama
Güzel kardeşim burası forum sitesi başlık açarken dikkat etmelisin . Böyle başlık atınca insanlar daha hızlı cevaplamıyor aksine insanın cevaplayası gelmiyor . Üstüne o da yetmiyor seni kınıyorlar .
Riskli gibi gözükse de bence altına yatırmak uzun vadede sağlam kar getirir . Ekran kartı riskli . İleride fiyatı düşme olasılığı var . Mesela eskiden 2080 , 980 gibi kartlar ateş pahasındaydı , şimdi gayet makul fiyatlarda temiz de buluyorsan alıyorsun .
1770239234
Bir de yüksek dozda mesela...