Alınır kardeşim fiyat olarak ideal bence asus marka sıfırları 22kdı sanırım aldığın zaman bütün testlerini iyice yap başın ağrımasın ileride birde kaç sene kullanıldığını falan iyice öğren termal macunlarını falan değiştir ona göre bir kaç sene idare eder seni oyunlarda
Ryzen 7 7800x3D hem daha az ısınıyor hemde çok az performans farkı var darboğaz konusunda da nebi akgünün videosunu izle yüksek ihtimal anlarsın neyin ne olduğunu.
Kardeşim sana saçmalıyorsun diyen olmadı zaten senin ekran kartın sıfır 12k benimki 16k senin kasan boş hali kim bilir kaç lira benimki boş hali 5k dı en son sanırım benim bütün parçalarım temiz senin gibi ön usbsi çalışmıyor falanda değil hem ben kutu içinde satıyorum kasada toplu halde değil
Kardeşim hepsini 2. el düşünürsek ekran kartı 8500 kasa fanlarla beraber içinde iki fan daha bulunuyor toplam 5 fan 650 wat güç kaynağı ile 5500 desen zaten diğerleriyle geçiyor senin fiyatı gibi geldi bana anakart işlemci ram ssd hediye herhalde
1746969877
Fanlar daha hiç kullanılmadı 3 lü...
https://www.itopya.com/aoc-24g2ze-238-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u10687?srsltid=AfmBOop8-qtWF7RSSOU7VldcG_Vg_TSD5_2qTkcuwEeMdUu2q5lOst1W Kardeşim bende bundan var 2. El istersen satabilirim kutusu her şeyi içinde hiç bir sıkıntısıda yok
O fiyata 0 kapalı kutu bulursan beni ararsın kardeşim hayırlı akşamlar
1746910190
Al ben sana buldum msı ama benim kartım temiz hiçte işlem görmedi kutu içeriğide aynı hiç birşeyini almadım mining de yapılmadı 0 kapalı kutu bulursan sen ara yinede beni...
Kardeşim şu kadar bütçem var falan diye acele etme illaki aşağı yukarı oynamalar olur ama alabildiğinin en iyisini sabredip alırsan senin için daha iyi olur ryzen 7 7800X3D ve 5080 iyi seni baya idare eder kasadan kısma ama alacağın klavye mouse gibi şeyleri 4 5 ay kullanıp değiştirebilirsin...