bozcak isimli üyenin son içerikleri

1. bozcak

5000 serisini beklemelimiyim

5000 serisinde vaad edilenleri gördükten sonra karar ver eğer tatmin edici bir yenilik yoksa o zaman 4000 al
  2. bozcak

cpu sıcaklığı VS soket sıcaklığı

13700k ama sırf ısı düşük çıksın diye performansı yüzde 5 kıstım + birde sıvı soğutma olmasına rağmen stok fan seçili biosta aşırı yüklenmesin diye
  3. bozcak

cpu sıcaklığı VS soket sıcaklığı

Merhaba, görselde görüldüğü üzere tam yükte cpu sıcaklığıyla cpu soket sıcaklığı arasında bu kadar fark normal mi?
  4. bozcak

İşlemcim bozuk olabilir mi frekansı sabit değil

1. yılını deviriyor :'( rdr 2 ler bannerlordları çalıştırdı ama hiç fark etmemiştim bu problemini. Bu yeni haberlerle dikkat etmeye başladım patates olduğunu gördüm
  5. bozcak

o zaman iade yada değişim yaparlar değil mi
  6. bozcak

benim işlemcide hasar görenler arasında sanırım 🤦‍♂️
  7. bozcak

ama anlık 5 lere kadar çıkıp geri iniyor normal mi sence
  8. bozcak

13700k kullanıyorum. Videoyu izleyin bu değerler normal olabilir mi Allah aşkına... Sizce bozuk mu işlemcim? stres altında %100 iken 99 derece oluyor.
  9. bozcak

Monitörümden memnun değilim

Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27” 1ms 144Hz HDR10 QHD VA Curved Monitör kullanıyorum ve ekranda metinleri falan hızlı kaydırınca orta tarafında bir yırtılmayı andıran çizgi görüyorum. Kasamın özellikleri aşağıda yazdığım gibidir. Bu kasaya uygun bir monitör önerir misiniz f/p. Intel Core...
  10. bozcak

CineBench İşlemcimi Katlediyor

Cinebecnh 2024 versiyonu kullanıyorum ve bilgisayar parçalarım şu şekilde: Samsung Odyssey G5 Monitör Gigabyte GP-UD1000GM Power Supply WD Black 4TB Hard Disk Intel Core i7-13700K İşlemci MSI Gaming GeForce RTX 4070 Ti Ekran Kartı MSI PRO Z790-P WIFI Anakart Samsung 980 PRO NVMe M.2 SSD MSI MAG...
  11. bozcak

Bir sayının yüzde 88,4'ü 99 ise tamamı kaçtır

99 beğeni %88,4 e tekabül ediyor yani beğenenlerin tamamı bir tam sayı olması gerekir
  12. bozcak

Bir sayının yüzde 88,4'ü 99 ise tamamı kaçtır

chat gpt buna saçma sapan cevaplar veriyor sizce nedir beyler? chatgpt linki aşağıda
  13. bozcak

Demirci ve Çırağı ile edit

Millet 3 gündür internette arayıp bulamadığım bir video var eğer karşınıza çıktıysa bana yollar mısınız? İçerik şu şekilde: 2 tane karşılıklı demirci yaşlı olan demirci örse vuruyor karşısındaki ritmik şekilde demire vuruyor. Bununla edit yapılmış ve ben videonun orijinali değil editlisini...
  14. bozcak

Ekran karti taktim kasada delik oldu

Beyler bilgisayar topladım ekran kartı 4070 ti ve onun destek tutacagida var içinde. Hal böyle olunca kasanın arkadaki slotlarin hepsini çıkarmak zorunda kaldım. Cahilliğime verin bu delik nasil kapatılır veya neyi yanlış yaptım.
  15. bozcak

Geçen hafta 70K'ya mâl olan 4070 ti - 13700k sistem

Teşekkürler benim için değerli bir yorum 1694944146 Teşekkürler
Geri