206 gtı 2.0 var bi tane arkadan kazası var dedi alıcam kişi fakat hasar kaydı sorgulamada 86 bin hasar kaydı var ne yapmalıyım motoru gayet iyi durumda sizce alıonırmı
Hosuma giden rampage fury z sizce nasil fps oyunlari icin kablosuz mouse istiyorum farkli model oneriniz varmidir
https://m.n11.com/urun/rampage-fury-z-kablosuz-moduler-oyuncu-mouse-2087193?magaza=furylevel&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Pc tum kablolari taktim bu arada kendim topladim pc yi baslatigimda kendi kendine 1 saniye fanlar calisiyor ve bilgisayar kendini yuksek ihtimale korumya aliyor bekledim biraz denedim gene olmadi şuan bios pili söktüm brkliyorum
Glorious Model O Kablosuz Mat Beyaz Gaming Mouse sizce sanil mouse ben genelikle fps oynuyan insanim hafif olmasi benim icin guzel olur dusuk dp kulaniyorum oyunlarda ozelikle sens çok dusuk
F2 basinca bisi olmuyodu fakat format flasini actirmaya çalışıyorum please wait ekraninda bekletiyor
1675634108
O ekrandada bi tusa bastimi surekli diiididididi die otuyor
Bende eski bi leptop var bazi bilesenleri degistirip televizyona bagliyarak film izliycem fakat leptop basta ekran geliyo sonradan vok az bisi gozukuyo yazilar felan cok az gozukuyo ne yapmam gerek
Benim 2 tane monitorum var 1. 2k 27 inc 144hz dp ile baglantili 2.monitor full hd 24 inc 60hz bugun pc kabloları sokup fanlar cok tozlanmisti onlari temizledim sonrdan tum herseyi bagladim pc actimda ekran gelmedi ramdan die dusundum ama ramlarle ve kasayla alakasi yokmus dp ile bagli olan...
Bi yontem daha aklima geldi onu deniycem olmadi zaten format atcaktim komple ama fotoraflar makine ile cekildigi icin boyutlar yuksek sabit disk alip aticaktim teşekkür ederim tekrardan