BozKurT68 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Hasar kayıtlı araba 206 gtı

206 gtı 2.0 var bi tane arkadan kazası var dedi alıcam kişi fakat hasar kaydı sorgulamada 86 bin hasar kaydı var ne yapmalıyım motoru gayet iyi durumda sizce alıonırmı
  2. B

Mouse onerisi (kablosuz sarjli )

Butce sorunu yok fakat abarti biside olmasin max 2.5k
  3. B

Kablosuz mouse önerisi

Hocam peki razer deathadder v2 pro nasil 1689024790 Veya asus tuf m4 wireless
  4. B

Kablosuz mouse önerisi

Hosuma giden rampage fury z sizce nasil fps oyunlari icin kablosuz mouse istiyorum farkli model oneriniz varmidir https://m.n11.com/urun/rampage-fury-z-kablosuz-moduler-oyuncu-mouse-2087193?magaza=furylevel&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  5. B

Anlayamadigimiz bir hatadan pc acilmiyor

Pc tum kablolari taktim bu arada kendim topladim pc yi baslatigimda kendi kendine 1 saniye fanlar calisiyor ve bilgisayar kendini yuksek ihtimale korumya aliyor bekledim biraz denedim gene olmadi şuan bios pili söktüm brkliyorum
  6. B

Pc ekran gelmiyor sebebinin bulamadim

Pc kendim topladim fakat eekran geliyor biraz durup gidiyo ondan sonra hic gelmiyo sistem kurmak icin bios acmaya calistimda ekran gene gelmiyor
  7. B

Kablosuz mouse onerisi

Glorious Model O Kablosuz Mat Beyaz Gaming Mouse sizce sanil mouse ben genelikle fps oynuyan insanim hafif olmasi benim icin guzel olur dusuk dp kulaniyorum oyunlarda ozelikle sens çok dusuk
  8. B

Çözüldü✓ Laptop ekran gelmeme sorunu

F2 basinca bisi olmuyodu fakat format flasini actirmaya çalışıyorum please wait ekraninda bekletiyor 1675634108 O ekrandada bi tusa bastimi surekli diiididididi die otuyor
  9. B

Ekran sorununu cozdum fakat simdi bu sorun cikti 1675633069 https://www.hizliresim.com/juq1zip
  10. B

Leptopun kendisinde
  11. B

Bende eski bi leptop var bazi bilesenleri degistirip televizyona bagliyarak film izliycem fakat leptop basta ekran geliyo sonradan vok az bisi gozukuyo yazilar felan cok az gozukuyo ne yapmam gerek
  12. B

144 hz aliyorum yaziyor

Dp port kablusu galiba bozuldu hdmi girisi vardi 2. Monitordeki kabloyu taktim 144 hz cektim ve ayarlardan 144hz gozukuyor benim bildigim 2.0 hdmi destekliyo die biliyorum
  13. B

ekran kartı yazılımsal sorunmu var

Benim 2 tane monitorum var 1. 2k 27 inc 144hz dp ile baglantili 2.monitor full hd 24 inc 60hz bugun pc kabloları sokup fanlar cok tozlanmisti onlari temizledim sonrdan tum herseyi bagladim pc actimda ekran gelmedi ramdan die dusundum ama ramlarle ve kasayla alakasi yokmus dp ile bagli olan...
  14. B

Ekran gelmiyor sebebinin ne oldunu bulamadim

Vala ekran kartını kiracaktim az kaldi denebilir
  15. B

Ekran gelmiyor sebebinin ne oldunu bulamadim

Bi yontem daha aklima geldi onu deniycem olmadi zaten format atcaktim komple ama fotoraflar makine ile cekildigi icin boyutlar yuksek sabit disk alip aticaktim teşekkür ederim tekrardan
Geri