çok fazla telefon arastrırması yaptım nothing markasının tasarımını çok sevdiğim içim onun kulaklığını ear(a) aldım ve bir sorun olmadı gayet güzel simdi telefon olarak nothing 3apro almayı düsünüyorum alıp bir sıkıntı yasayan varmı veya kötü bir tarafı? ve fiyatları artarmı ben kulaklığı...
1 yıl önce monitörüm kısa ayında 1-2 defa ekranı bir kısmı aydınlık bir kısamı karanlık kalmıstı kapat aç yapınca düzewlmisti bu yıl monitörün yanına buz dolabı geldi ve çok soğukta takılmaya basladı ve ekranımın artık açılması 5 dakikalara çıktı her gün artı ve artık saç kurutma makinesi...
açıkçası tamamını okumadım ben suanda kulak içi bir oyuncu kulaklığı alıyorum bence alısık değilsen çok hafif rahat bir kulaklık seçmelisin ben 8 yıldır sadece kulak üstü kulaklık takıyorum ve çok ağrı yapıyor bu yüzüden zaten İEM kulaklık aldım bence sende bakabilirsin daha dün siparis etim...
Anker Liberty 4 NC ben bu kulaklığı baya arastırdım normalde bunu alıcaktım ama onun yerine nothing markasını denemek istedim nothing ear (a) aldım gayet mutluyum aldığım zaman daha ucuzdu ankerden simdiki fiyatları fırlamıs diye biliyom
1769444432
fiyat analizinde gördüğün gibi zaten CMF çok...
merhaba ben senin baktığın tarza bir sandalye aldım ve hiç memnun kalmadım bunu deniyebilirsin
https://wraithesports.com/products/spyne-oyuncu-koltugu?variant=49563920957633
evet ön siparis ama normal alsanda böyle bir zamanda gelir büyük ihtimal ailen alıyor benim ailem böyle sitelere hiç bir...
hiç uğrasma sıfır bir usb de formatı çak usb kulanma bidaha ayrıca windows r yapıp mrt yazıpta farklı bir tarama yapabilirsin sana önerim windows defenderdan çevrim dısı taramada yaptır
evet gerçek ama 90.000 övgünün gelmesi 1 hafta felan sürer hızlı olmaz böyle islemler ben 600 övgü almıstım sanırım bir kaç saat açık bırakmam gerekti oyunu itemsatısta güzel sitedir
büyük ihtimal amd uygulamasında açtığın bir ayar yüzünden fotoğrafta kareleri tam göremedim ama bende amd bazı ayarları açınca kare kare oluyor bütün ayarları kapa tek tek aç dene