laptop önerisi konusu açmıştım birisi erazer laptop önermişti araştırayım dedim alman markasıymış türkiye piyasasına yeni gelmiş. Kerem enginar videosunu çekmiş kerem abiye güvenirim fiyatları da uygun alınır mı acaba...
Dostlar oncelikle iyi forumlar, uni 2. Sinifa geciyoeum ve bana bi laptop sart hem isimi gorsun hem de yurtta sıkılmamak oyun oynamak icin laptop alacagim...
Kanka attığınız ürünü inceledim satıcı sistemin içini açıp yükseltmeleri kendi yapıp yolluyormuş ve bir değerlendirmede kasımda 2024de başlamış garantisi fakat adam mayıs 2025de almış 7 ay garantim yandı demiş bu sistem biraz içime kurt düşürdü garanti iptal olur mu içi açıldı diye düşünüyorum...
Hocam fiyat çok iyi sorun çıkmaz dimi asusun kendi sitesi sonuçta ama fiyatta bi b**luk var bence ya da freedos olduğu için midir
1748290649
Bu da güzel sistemmiş 1 tb yaptım 39k oldu bunu da alabilirim
Hocam asus e shop çok ucuz geldi https://shop.asus.com/tr/90nr0mu3-m005y0-asus-tuf-gaming-a16-2024.html şu nasıldır
1748289533
Dolandırılmam dimi la baya ucuz geldi
Arkadaşlar iyi forumlar üniversite 2. Sınıfta kullanacağım laptop almam gerekiyor oyun da oynayacağım fakat kafam çok karışık Monster ve excalibur arasında kaldım monsteri ömür boyu bakım garantisi sunduğu için ve çanta verdiği için 😂 aklımı kurcalıyor fakat sistem özelliği ve fiyat dengesi...