BranneX isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Hp Victus 16 Ekran Sorunu

teşekkür ederim halletim sayende
  2. B

Çözüldü✓ Hp Victus 16 Ekran Sorunu

Merhaba arkadaşlar Hp victus 16 laptopum var. Laptopun ekranı içeri gidip geldiğimde gitmişti. 2. monitörde de görüntü yoktu. Kapatıp açtıktan sonra açılma sırasında görüntü vardı fakar parlaklık oldukça az şekilde açıldı ve ekran çözünürlüklüğünün değiştini fark ettim veya boyut ayarıda...
  3. B

Oyuna girince laptopumun gücü kesiliyo

onlardan olup olmadığını nasıl anlayabilirm var mı bi yöntemi
  4. B

Oyuna girince laptopumun gücü kesiliyo

Merhaba arkadaşlar, HP Victus 16 laptopum var. Şuana kadar hiçbir sıkıntısı yoktu ama 1-2 gündür valoranta girince gücü kesiliyo. Ekran gidiyo, klavyedeki güç ışığı sönüyo ve harici mouse, klavyeminde gücü kesiliyo. Ardından tekrar geliyo güçleri ve tekrar gidiyo. Bunun sebebi ne olabilir...
  5. B

Bu Hp Victus alınır mı

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r0035nt-intel-i5-13500h-ddr5-16gb-1tb-ssd-gen4-8gb-rtx-4060-161freedos-laptop-7p6l3ea-p-HBCV00004BLSNE?magaza=VPBİLİSİM&url_src=and-product-detail Arkadaşlar şu modeli gördüm sizce bu nasıl? Önerir misiniz?
  6. B

Hangi HP Laptopu önerirsiniz

Arkadaşlar 2 HP Laptop arasında kaldım. Oyun ve mühendislik amaçlı kullanıcam. Hangisini önerirsiniz? Veya başka bir öneriniz var mı? 1-...
  7. B

30-35 bin TL arası Laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba 30-35k arası laptop arıyorum. Mühendislikte ve oyun için kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. B

HP Victus laptop öneri

30-35k arası
  9. B

HP Victus laptop öneri

Arkadaşlar oyun ve mühendislik için laptop arıyorum. Bunu gördüm. Sizce nasıl? Önerir misiniz?
  10. B

Öneri 35bin civarı Laptop öneri

Arkadaşlar iyi günler mühendislik bölümünde ve oyun amaçlı 35.000 lira civarı laptop almayı planlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  11. B

35k civarı laptop öneri

Merhaba arkadaşlar, 35k civarı bütcem var. Hem mühendislik programlarında hem de oyunlarda iyi performans vericek bir laptopa ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. B

Hp victus 16 alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar Hp Victus 16 (...
  13. B

Tulpar V20.5 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda Tulpar V20.5 (Tulpar T7 V20.5 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook) almayı düşünüyorum. 1TB SSD ve 16GB ram'e yükseltilmiş versiyonunu. Alınır mı , fikirleriniz nedir?
  14. B

30.000 TL ye laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar 30.000 lira bütçem var ve laptop almak istiyorum neyi önerirsiniz. Benim aklımda olan https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487927&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR bunun 1TB SSD'li ve 16GB Ram'li versiyonu. Hangi laptopu önerirsiniz ...
Geri