soğutucu aldım onun yanında geliyorsa ne güzel tamamdır teşekkür ederim
başka alıncak bir şey var mı parçalar geldiğinde başka bir şey beklemek istemiyorumda
Merhabalar geçen konuda kablolar hakkında konu açmıştım
şimdi de şunu sormam lazım termal macun gibi almam gereken ekstra şeyler var mı? varsa bunlar neler şimdiden teşekkür ederim (toplama bilgisayar)
Merhabalar ben pc yi simdi toplayıp sipariş verdim bu pc kasasıyla vs. geldiğinde bazı kablolar gelcek ama bazılarını da bizim almamız gerekiyor hdmi gibi
işte hangi kabloları almam gerekiyor? hangileri parçalarla vs. gelmiyor?
Teşekkürler şimdiden iyi akşamlar
render yapay zeka gibi şeyler kullanmıcamı biliyorum genel itibariyle 2k-1080p oyunları oynicam rekabetçi oyunlar önceliğim olmak üzere
amd de oyunlarda en yüksek performansı verdiği için (test videolarında) onu düşünmüştüm
1750368397
topladığım sistemde 2k da oyun oynatır zaten diye...
diğer özellikleri düşürüp Nvidia almak biraz canımı sıkıyor açıkcası attığınız sisteme baktım orda işlemciyi arttırdığımda 66k oluyor
1750367994
bide cl30 almak varken cl46 biraz fazla değil mi
Discorddakiler soğutucunun sisteme yetersiz olduğunu söylediler de bir şey olur mu? işlemcinin ömrünü kısaltır mı değiştirmem gerekiyor mu?
Özelleştirmede soğutucuyu değiştiremiyorum
arkadaşlar bu kasayı alıyorum 62.000 TL ye bu son konum olcak inşallah tek sorum bu kasa beni 5-6 yıl beni rahatça götürür mü? bundan iyisi var mıdır bu fiyata