Merhab arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kime göndersem kartın yapılamaz olduğunu söylüyorlar kart pc ye takılı şuanda görüntü alıyorum fakat bagzı hataları var bunları sizlerle paylşmam lazım çünkü bu işlerden %100 anlayan biri değilim ve sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum lütfen varsayım deil...
Merhaba yaklaşık 3 yıldır aynı pc i kullanıyorum son zamanlarda Pc de bir tuhaflık var ör. RUST oynarken 3 gunce bir kere donuyor kitleniyor Snowrunner Dayz gibi farklı oyunlarda açılır açılmaz direk donuyor bazen 5 dk sonra donuyor ve bu donma esnasında ses çıkarmıyor pc sadece oldugu gıbı...
her şey güncel şuanda eski sürümünüde denedim + ram leri teker teker de denedim bagzen hemen donuyor oyunda veya yuk altında bazen 30 dk 45dk sonra donuyor ve nasıl bir donmaysa görün duruyor sadece tepkisiz kalıyor pc
power-supply-calculator 613 Watts çıkıyor psu dan olsa direk kapanır pc veya tam yükte çalışmaz pc die düşünüyorum.
Ekliyorum sorun son günlede olmaya başladı yaklaşık 1 yıldır aynı sistemi kullanıyorum .
Selam arkadaşlar pc yük alında veya oyunlarda bir süre sonra kitleniyor ve görüntü gitmiyor tepkisiz bir pc ile karşılaşıyorum
Anakart:ASUS B450M-K PSU:Corsair cv650 cp-9020236-EU 650W RAM: Corsair Vengeance Lpx 16 gb 3200 mhz x2 CPU:AMD RYZEN 5 5600X GPU:RTX 2080 Tİ DUKE
Isı değerleri sıtabil...
ACER marka bir laptop mevcut işlemcisi R7 5800H ekrankartı RTX 3070 32gb RAM mevcut sorunumuz oyunlarda düşük fps ve ekrankartı kullanımı %40 %50 lere düşüyor
Laptop un kablosu sureklıtakılı güç modu yükek performansda Yardıma ihtiyacım var ve çok fazlada pc donanım ve OC işlerinden anlamıyorum