https://www.a101.com.tr/kapida/sut-urunleri-kahvaltilik/de-lucca-kakaolu-findik-ezmesi-350-g-_p-16002446
Trendyol go üzerinden a101 kapıda ile alın kupon oluyor sürekli zaten sonra bana gelin dua edin.
https://www.epey.com/televizyon/tcl-50q6c.html 50u95a ile arasında 3 bin TL fark var özelliklerde birebir aynı sanırım markada aynı sayılır sizin fikriniz nedir hocam.
Malzeme kalitesi ve boyut olarak ventodan daha iyi fanlar çöp doğru kargo ücreti dediğiniz gibiyse alınmaz ha 100-200 TL diye düşündüm Max kargosunu öyle olsaydı kesinlikle dark derdim
Al sat yapıyorum gideri var ihtiyacım olsa 3-4 tane çekerdim :ROFLMAO:ihtiyacı olan değerlendirsin 2.el saçma sapan kasalar bile 1000 tl kuponunuz varsa bide tadından yenmez.
Ekleme : Kasalara baktım daha iyisini buldum bunada bakın arkadaşlar linki bırakıyorum...
Ben dolanıp dururken sen burda konu baltalamaya çalış bencede aynı fikirdeyiz :) Ha bu arada bilgisayar bu bilgisayar aahahahah neyin havasını atıcam forumu ne için kullanıyoruz indirim paylaşmak alışveriş ve fikir alışveriş vs. vs. burda ne için varolduğunu bile bilmiyosun fikrin ne ki zikrin...
teşekkürler hocam 2.el aldım 1 sene garantileri vardı.
1790539339
Fikir alışverişi yapıyorum rahatsızsan geçersin olur biter seni ilgilendiren bir şey yoksa burnunu sokmazsın güzel çocuğum.
Burası forum sayfası görüş alıyoruz ve fikir veriyoruz fiyatlar sürekli değişiyor çoluk çocuğa bide burda hesapmı vericez ? Ayrıca kaç tane arkadaşa yardımcı oldum bu şekilde mesajlarla burda benim attığım konuyu eleştirmek senin haddine değil rahatsız olduğun bir durum varsa gider rapor edersin.
ful ekipmanlarıyla aldım hocam ekipman eksiğim vardı kasanın gelişi bana 80 oldu pek seçme şansım yoktu ekran kartını rx 9070 xt olarak değiştirebilirim o mesele değil fiyatı nasıl iyi mi? onu merak ediyorum
Arkadaşlar yine bir sistemle geldim :) KFG tam şöyle bir setup aldım; düşünceleriniz nedir merak ediyorum, çok mu fiyatı, iyi mi?
EKRAN KARTI: ASUS PRIME-RTX5070-O12G 192 Bit GDDR7 12 GB
İŞLEMCİ: Intel Ultra 7 265K Yirmi Çekirdek 3.9 GHz
ANAKART: Asus Prime Z890-P Wi-Fi Intel LGA1851 DDR5 ATX...