brk_atş isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sistem kapalıyken anakart kondansatörüne dokunmak problem yaratır mı?

Evet arkadaşlar sorum bu, kondansatöre dokunurken PC kapalıydı ama güç veriliydi. Sizce bir zarar vermiş miyimdir?
  2. B

Anakartımın VRM derecesi ve anakart derecesi normalmi?

Evet arkadaşlar sorum bu. Sizce anakartımın VRM ve anakart sıcaklığı normal mi? 30dk lık tlou 1 sonrası değerler bu. (Odada 24 derecede klima çalışıyor iken bu dereceler).
  3. B

Biosumda takılmalar ve geçikmeler var.

Tamam dır hocam sağolun anladım normal o zaman
  4. B

Üst segment hocam anakartım daha yeni anakartım 1 ay bile olmadı alalı.
  5. B

Evet arkadaşlar sorunum bu. Sizce bu normal mi, ben mi biraz fazla takıntılıyım? Yaptığım şeyler format için BIOS'da kasanın açma kapatma düğmesine basıp sistemi kapatmak ve republic of gamers yazısının orada format yerini yüklemediği için yine açma kapama düğmesine basıp bilgisayarı kapatmak.
  6. B

AMD RYZEN 9 7950X cinebench skoru düşük.

Msi mpg coreliquit k360 hocam soğutucu marka model odada 22 derece klima çalışıyor. 1758476070 Hocam şimdide single core testi yaptım 1969 puan aldı normalmi bilemedim yani skor bana düşük geldi biraz.
  7. B

Hocam birde sistemimde stutter var bu olunca bende bir teste sokayım dedim soktum düşük skor aldı bende bu kesin işlemcidendir dedim.
  8. B

Atayım hocam evet stok ayarlarda. Sıcaklıklar ise 95 96 derece. Fotoğraf atamıyorum sistemle ile ilgili bir sıkıntı var galiba
  9. B

Sıvı soğutma hocam 360mm diğer yapılan test ilede aynı sıcaklıklarda benim işlemcimde.
  10. B

Evet arkadaşlar sorunum bu normalde bu işlemci 38000-40000 arası alıyor ve ben yaptığım testte 35347 puan aldım yani bunun sebebi nedir hatalı işlemcimi denk geldi yoksa.
  11. B

Sistemimde stutter oluyor

Hocam furmarkta masaüstünü yenilemediğim için olmuş ikinci sefer yaptım çıkmadı bir şey birazdan atayım o hw infodaki değerleri test edip.
  12. B

Sürekli drop olmuyor hocam ilk yerlerde yaptı biraz. Gpu kullanımı 97 98 değişiyor.
  13. B

Tamam dır hocam. Evet her oyunda var. 1758293560 Hocam 1 inci dakikada 2 sefer drop attı kullanımda indi drop atarken.
  14. B

Hocam sadece oyundayken oluyor. 1758293251 1000 hocam.
  15. B

Hocam evet güncel amd ryzen 9 7950x işlemci asus rog x870e-e anakart asus dual 4070 ti super ekran kartı asus tuf 1200w gold psu xpg 6000mhz cl30 ram sistem özellikleri bunlar. Razer viper v3 hyperspeed mouse rog azoth klavye rog raikiri gamepad Razer Leviathan v2x soundbar.
Geri