Zamanında Epic Games üzerinde ücretsiz olduğu zamanda almıştım. Önceden de Social Club hesabım vardı aktif. Epic'den alıp Social Club hesabı oluşturmadan eski hesabımı girmiştim. Bugüne kadar şifre sormadan otomatik giriş yapıyordu. Şimdi ise forgot password yaptığım zaman Gmail'e mesaj...
Geçen güncellemeden sonra böyle bir sorun oluştu. HDD'nin içindeki klasörlere girmeye çalıştığımda "bu dosyaya erişiminiz yok" hatası veriyor.
HDD nin içindeki klasörler, dışındaki videolar hicbiri açılmıyor.
sanmıyorum wifi kartında bi sorun olacağını, bir önceki wındowsda boyle bir sorun yoktu.
1683963904
şu ayarı auto dan aux'a aldım. şuanlık bir sorun yok.
Windows 11 kurulumu yaptım bugün. Normalde Full çekmesi gereken internet 1 diş çekiyor. Telefonun interneti bile biraz uzaklaştırınca çok düşüyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
İyi günler, yeni gelen 474.30 güncellemesini indirdikten sonra kod 52 vermeye başladı. Önceki sürücüleri kurunca bir sorun olmuyor fakat 474.30'u kurunca kod 52 hatası alıyorum. Nasıl çözülür?
hocam olay şudur ki onceki donemlerde goruntude karincalasma gibi bi durumla karsilastigimds driver sil yukle yaparak cozebiliyordum. Fakat simdi gt940m hicbiryerde gorunmuyor ve driver okumuyor ( kurulmuyor )
1671049874
aynen oyle 6500u kullaniyorum
Merhaba. NVIDIA GeForce GT 940M ekran kartını kullanıyordum. Birkaç gün önce ekranda çizgilenme vardı, ertesi gün bir sorun yoktu fakat bugün açtığımda 3D Video Denetleyicisi olarak görünüyor ve hiçbir şekilde sürücü kuramıyorum. 3D Video olarak gözüktükten sonra yeniden başlattım fakat bu sefer...