uzun süredir android kullanıcısıyım. Biraz değişiklik istiyordum bunu da bir fırsat olarak gördüm. Açıkçası üzerine katsam katsam belki i15 alırım ve benden çıkacak masrafla orantılı bir değişim söz konusu olmayacak. Dinamik ada olmasın ne olacak :). Bir yerden de i almak istiyordum önüme de...
easycep te baktım. adamlar max 25k ya çıkıyor ben şuan için üzerine ekleme yapmak istemediğimden beni şöyle 2-3 yıl götürsün kafasındayım
1786452976
Sağolasın. tabii ki sıfır bir batarya olmaz ama bayi zaten orijinal parça takıyor. Bayi dediğim İphonu Tr ye getiren firma Gürgençler'de orijinal...
Bir akrabam, 3 sene önce şirket telefonu olarak mavi İphone 14 128 GB modelini vermişler. Şirketle anlaşıp zamanında kendine almış taksitle. Şirketin antlaşması gereği 3 yılda bir yeni bir şirket telefonu veriliyormuş. Telefonu geçen inceledim temiz bakmış zaten mühendis sadece iş işleri mail vs...
biraz da şikayet kısımlarına girdim s22 den genelde dediğiniz gibi şarj problemi var. Bir tık ta üzerine koyup s23 Fe daha mantıklı gibi sanırsam. Malum ülkede her sene veya 2 sene de bir telefon değiştiremiyoruz. Bataryadan olmayalım mantığıyla s23 Fe alacağım sanırım. Çok teşekkür ederim...
20k yı zorlarım demek istedim hocam
1719740641
yani evet bir tık doğru :)
1719740685
fiyat aralığını çok geniş almışım o benim sorunum 15-20 demek daha makul olurdu sanırsam