Brkttr isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Msı Mb B850 Gamıng Plus Wıfı Am5 Ddr5 8200mhz(Oc) Dp 3x M.2 Sepette 8.862,55 Tl

Beyler genel bir soru ? bu anakart işinde en sorunsuz gigabyte anakartlar mıdır ?
  2. B

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx Z890-A Gamıng Wıfı 9066mhz Oc Wifi 7🔥🔥🔥 13.999

AMD işlemcilerle uyumlu değil sanırım.
  3. B

Hayalinizdeki Dream Setup'ı Yazar Mısınız (Bir Tık Gerçekçi Olsun ama)

Hocam Noctua sistem için böbrek veriyorum. :)
  4. B

Yardım Iphone 15 Pro Verip iPhone 17 Alınır mı?

12 pro ile yaşama tutunmaya çalışıyorum…
  5. B

Bu Anakart İçin Bu Fiyat Uygun Mu ?

Asus Rog Strıx B850-F Gamıng Wıfı Amd B850 Am5 Ddr5 8000 Dp HDMI 4x M2 Usb3.2 Gen 2x2 Wifi 7 + Bt Aura Rgb 2.5gbit Lan Atx https://app.hb.biz/QcnDDzJKcUWH
  6. B

RAYZEN 7 9800X3D HANGİ SATICIDAN ALMALIYIM?

Vallahi helal olsun.👏🏻👏🏻
  7. B

GTA VI ya uygun sistem topluyorum.

İşte bu be işte bu 1778319682 Hocam bol fanlı havadar kasa ve anakart önerilerine açığım. (Fan için sonradan eklemeli de olabilir)
  8. B

Daha önce hiç Linux tabanlı işletim sistemi kurmadım. Deneyimim yok. Ama kulağa hoş geliyor söylediklerin. 1778307844 Kasa büyük olsun ferah ferah daha iyi olur diye düşündüm. Evet üstüne biraz daha koyup ikinci link tercih edilebilir…
  9. B

Valla çok arada kaldım ama son zamlardan sonra şöyle rahat 5-6 sene götürebilicek bir sistem toplamaya karar verdim. 1778305761 Ya hiç sorma bunu söyleyen çok arkadaşım var. Arada kalıyorum zaman zaman.
  10. B

Anakart ve Atx kasaya eşdeğer önerileriniz varsa alabilirim. Parça parça Taksitli ve vade farksız uygun linklere de açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. ASUS TUF Gaming B650-E WIFI AMD B650 AM5 DDR5 8000 DP HDMI 3x M2 USB3.2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX TUF PROTECTION...
  11. B

🔥İndirim Otacı Ürünlerinde 2. Ürün 1 TL

Hocam elbette gen faktörü yadsınamaz bir gerçek. Ama az da olsa önlem alınırsa belki biraz daha yağlanma azalabilir.
  12. B

🔥İndirim Otacı Ürünlerinde 2. Ürün 1 TL

Hocam paketli gıdalardan ve şekerden uzak durmalasın. Beyaz ekmek falan yiyorsan eğer onuda bırak tam tahıllı önerim.
  13. B

🔥İndirim Corsair Nautilus 240 RS ARGB CW-9060092-WW İşlemci Sıvı Soğutucu 2849tl +169 tl kargo ücreti

İlk yorum da ürünü 4639 TL ye almış vatandaş. Fiyatlarla sürekli bir aşağı bir yukarı bir indirim bir bindirim gerçekten insanı bazen soğutuyorlar.
Geri