brkulk isimli üyenin son içerikleri

1. brkulk

İşlemci sıvı soğutma nasıl montajlanmalı ve pompa hızı kaç olmalı?

bende %35 - 60 arası çalışıyor gayet iyi soğutuyor hiç problem yaşamadım. 7500f de max 73 derece görüyorum. arctic 360mm freezer 2 kullanıyorum. Kendi soğutmasında 95 dereceydi
  2. brkulk

Yardım Corsair ddr5 Rgb Asus Armoury Create Kontrol Sorunu

asus tuf 650m anakart var destek sayfasında benim corsair ramleri desteklemiyor olarak görüyor bios açılma sürem de 32 sn şuanda acaba ondan dolayı mı sıkıntı oluyor anlamadım bios güncellemesi bekliyordum belki düzelir diye elinde kaldım sistemin kararlı çalışmıyor
  3. brkulk

Yardım Corsair ddr5 Rgb Asus Armoury Create Kontrol Sorunu

aynı sorunu yaşıyorum çözebilirseniz bana da dönüş yapın lütfen hertürlü yöntemi denedim olmadı
  4. brkulk

Çözüldü✓ ctrl ve w tuşlarına basamıyorum

oyunlarda kullanıyoruz ya bide sekmeleri kapatmaya yarıyor 1705917480 sorunu çözdüm cihazlardan klayveyi sildim aygıt yöneticisinden klavyeyi sildim falan düzeldi ama kesin bir şekilde şöyle çözdüm diyemem malesef
  5. brkulk

çalışıyor ctrl+diğer tuşlar da çalışıyor sadece ctrl+w çalışmıyor
  6. brkulk

klavyede CTRL + R basmıyor

sorunu çözebildiniz mi bende de w tuşu basmıyor
  7. brkulk

hayır hocam w çalışmıyor kopyala yapıştır olayından bahsetmiyorum oyunlarda çok sıkıntı yaşıyorum hatta
  8. brkulk

CTRL tuşuna basınca 2 tuşu çalışmıyor

çözebildiniz mi w tuşu çalışmıyor benim de
  9. brkulk

Klavye oyunlarda CTRL+S gecikmeli basıyor

çözebildiniz mi
  10. brkulk

klavye de ctrl+w yapamıyorum diğer tuşlar çalışıyor ama steelseries apex pro kullanıyorum.
  11. brkulk

CPU-Z'de Ram Cl Değerleri

Hocam sorun daha kötü oldu o yüzden geri geldim güncellemek için. RDR 2'de 110 fps alırken 80 fps ye düştü gpu 240 watt çekerken 170 watt'a düştü. PC sebebi de memory context restoreyi açtığımızda otomatik olarak power down da açılıyordu onu kapattım tekrar denedim bu sefer bios yine eskisi gibi...
  12. brkulk

sorunu çözdüm memory context restore açınca sorun çözüldü umarım sisteme zarar vermiyordur bu ayar
  13. brkulk

sıfırlamıştım ama devam ediyordu sorun yine de asusun kendi desteklediği ramler listesinde elimdeki ram yok ama ramlerin üzerinde amd expo destekli olduğu yazıyor ramlerin uyumlu olduğunu düşünüyordum ben ama bilmiyorum sorun hala devam ediyor çözersem bilgilendirirm aklınıza bir çözüm yolu...
  14. brkulk

ASUS TUF GAMING B650M-PLUS anakart kullanıyorum bios güncellemesini xpg ramleri kullanırken yapmıştım
  15. brkulk

1703845286 expo tweaked olarak açık 1703845356 anlıyorum bir önceki ramler xpg nin 5200mhz cl 38 ramiydi bios rahat açılıyordu şuanda açılırken sarı ışıkta bekliyor baya sanırım sistemi tarıyor sonra açılıyor
Geri