brkyaltnts isimli üyenin son içerikleri

1. B

Rampage KM-60 Drop Plus | Donkey 720 | Kizaru

Ses kartı yok sanırım. Bu problem yaratır mı? Bilgisayarın kendi ses kartından emin olamıyorum.
  2. B

Rampage KM-60 Drop Plus | Donkey 720 | Kizaru

Merhaba dostlar, 400 tl bütçem var belki biraz aşabilirim. Bu kulaklıklardan hangisini önerirsiniz veya başka bir öneriniz var mı? CS-GO oyuncusuyum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  3. B

Viewsonic XG2705 mi Asus VG24VQ mı?

masa üstünde 70-80 cm mesafeden sabit olarak kullancam ve yazılımla uğraştığım için ikisinin de yatay olarak dönmesi işime geliyor :) 27 inç olduğu için daha ön planda teşekkür ederim fikrin için :) 1605856052 ikisi içinde amazondan almayı düşünüyorum aralarında kaldım sadece
  4. B

Viewsonic XG2705 mi Asus VG24VQ mı?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyordum bu cihazları ikisi de güzel bi indirimde aralarında kaldım siz olsanız ne yaparsınız? Karşılaştırma Linki (Yasak mı bilmiyorum): https://www.epey.com/monitor/karsilastir/418435-421106/asus-tuf-gaming-vg24vq_viewsonic-xg2705/
  5. B

Hangisini tavsiye edersiniz? Neden? (Monster Aryond/Samsung LC27FG73)

hayır değil bu, 1ms ile 4ms arasında pek fark var mıdır? profesyonel oyuncu filan değilim orta seviye oyuncuyum ve yazılımla ilgileniyorum
  6. B

Hangisini tavsiye edersiniz? Neden? (Monster Aryond/Samsung LC27FG73)

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, monitörlerin VA modeli Quantum Dot olsun pek bilgi sahibi birisi değilim ufak araştırmalarım ardından bu iki model arasında kaldım ve Samsung'u televizyonlardaki kalitesinden dolayı beğeniyorum. Monsterı ise kullandığım laptoplarından mousetan ve...
Geri